Pesma za Evroviziju 2025: Polufinale i finale

Iskreno ja ću se baš iznenaditi ako Mimi ne bude u TOP 4 kod žirija, jer žiri nikada ne spušta nisko favorite na PZE-u, čak je i Angellina bila plasirana visoko, a za Breskvicu znamo zašto je spuštena, mada je i ona dobila bila jednu dvanaesticu.

Pošto su se članovi žirija često ponavljali . Ovo je moja predikcija:
Aleksandra Kovač
Nevena Božović
Milan Đurđević ( Neverne bebe)
Jelena Zana
Neda Ukraden
Coby

Pa očito je da Vukayla ima neke poveznice sa estradom, samo ne znam kako. Ne znam što bi joj Milica P. pomagala, jedino da su u vezi?

Što se tiče Mimi, trenutno sam razmišljanja da nam je ona takva kakva je nažalost jedina nada za prolaz u finale na Evroviziji... Ono što me je kod nje najviše razočaralo jeste to što je itekako bila svjesna činjenice da od kako su PZE pjesme izbačene isplivala je kao glavni favorit za pobjedu jer em što je najpopularnije/najatraktivnije ime na takmičenju em što joj je pjesma bila jedna od rijetkih koja je koliko-toliko slušljiva i umjesto da joj to bude podstrek da servira neku grmilicu od nastupa i tako počisti i ostavi to malo konkurencijice što ima za sobom, ona se totalno opustila i došla polu-spremna sa nekom najbezveznijom koreografijom koju je iko od onih što pucaju na vrh izveo i to pri tom ubjeđena da je pokidala. :censored:

Meni kod Mimike nije problem pjesma (naprotiv, itekako me vozi i jedina pokupi na prvu) ali ovdje sve od nastupa zavisi jer za uspjeh ovakvog žanra scenski nastup je od presudnog značaja a ona je podbacila tamo gdje nije trebala niti smjela, želim vjerovati da će ona večeras trijumfovati a u tom slučaju već od sutra da se baci na posao i doslovno iz korijena da promijeni sve (od animacija preko autfita do koreografije), dobro hajd' da ne bude kako je sve crno - ostavio bih onaj dio kad pred kraj korača kao na pisti uz zvuk štikli jer izgleda moćno.

Kad je riječ o Tam i Vukejli - pjesme su suvi kvalitet i da smo neka uticajnija zemlja čiji se javni servis više interesuje za ESC nabudžili bi nastup i išli bi visoko na tabeli ali ovako ispadanje nam ne gine jer su dotične totalni anonimusi u zemlji a pogotovo među dijasporom + kompozicije nisu nešto na šta se lože dijasporske uši i rizikovanje treću godinu za redom sa nečim atipičnim mislim da se ne bi isplatilo, ovako Mimi je bar poznata reperka (nema ko nije čuo ''Patike za trčanje'') i kroz stvar se prožimaju ti neki srpski klišei uz zvuke trube tako da je svakako bolji izbor za televoting only polufinale.

Isto i po pitanju Princa, šta god mislili o njemu dotični ima i glas i stas, pjesmičica je balkanska balada koju će naši iseljenici uvijek podržati svojim glasovima i jedina nam je sejf varijanta pored Mimi za provlačenje.

Vidim da mnogi spominju Haremke u kontekstu pobjede - pa da im je modernija pjesma i da su koreografski i scenografski nadmoćnije od ostalih podržao bih bez problema jer bismo išli na sve ili ništa u smislu da li će ih Evropa prihvatiti ili ne, međutim zapadnjacima bi taj balkanski drag queen-izam djelovao smiješno i zaostao + na bodove od konzervativnih sunarodnika iz rasijanja bi mogli da zaboravimo tako da ipak hvala ne!

2 cela dana sam razmišljao i nisam znao ko će pobediti, ali u ovom trenutku mislim da šaljemo ili Vukaylu ili Haremke.

Kada mi kazete dijaspora ja pomislim na ove moje iz sela sto glume gospodu kad dodju a tamo su nista do ugrozena manjina koja zivi od socijalnog pa mi nije jasno ko jos racuna na njih da ce oni uopste da gledaju Evroviziju a kamoli da glasaju za Mimi.
Nebitno da l je neko u inostanstvu ili nije, ko voli glasace, ko ne voli nece i to je tako.

Back