Pesma za Evroviziju 2025: Polufinale i finale

Auuuuuu, a baš ga volio jer je hot i DL vibes ima (jer govori ko pederko s glasićem dok priča)

Daje mi energiju kakvo sam ja imao kao closeted 12 yo faqqot dok su mi prišli fem dečki u društvu drugih u javnosti

Sad mi je ovim fakat odvratnim potezom pokvario dojam o njemu i njegovoj pobjedi. Fuj

Pa nisu Bojana i David izmakli Haremkama pobedu, jer da nisu placali kartice, verovatno bi bili iza Princa, Mimi itd.
Али би Харемке узеле 12 онда и побиједиле

Можда није лоше да се РТС повуче хехе таман избјегнемо испадање прво

Zaje**o sam se što sam pomislio da Vukajla može dobro da prođe kod tvt-a. Zapravo me ni ne čudi flop tu, ipak nije servirala nastup kakav je imala Teya prošle godine, Ramonda bez onakvog nastupa bi verovatno ostala takođe na 3-4 poena. Mimi baš flop, ali mogu reći da je zasluženo. Tam sam otpisao odmah nakon glasova žirija, a nadao sam se da će Haremke nekako uspeti da dosegnu tu tvt 12-icu. Kako god, plače mi se od muke i što se mene tiče, ako ovakav odziv i nekvalitet bude prisutan i sledeće godine, mogu slobodno da ukidaju PZE i idu na interni izbor. Makar se nećemo ovoliko stresirati, a gospodinu predsedniku žirija koji je to spomenuo svaka čast i sa pravom se izvinio, a potom i po**ao sebi u usta dajući 12-icu Pr**cu.

Ne mogu da se oporavom od malog broja glasova za Vukaylu. Kuda ide ovaj svet. I tako smo svi poludeli
Искрено, радије бих слушао 'Гарави сокак' 40 минута док чекам оператера Поштанске штедионице (десило се прошле недеље) да се јави него Вукајлу 3 минута.

Ne bih rekla da su BxD baš pokupovali kartice.
Moj tata je na sva 4 PZE izdanja tačno pogodio pobednika publike. Čak je i za ESC 2019 to rekao za KEiiNO npr.

Hoću da kažem da su mu se oni jedini svideli, a uopšte ne isključujem mogućnost da je tako bilo i kežualcima.

Али би Харемке узеле 12 онда и побиједиле

Можда није лоше да се РТС повуче хехе таман избјегнемо испадање прво
Pa da ali bi onda i Princ uzeo 10, ne verujem da bi B&D imali organski vise od 4-5 poena

Js ionako navijam za Lucija, pa mogu da tipujem na kvalitet. Nece ni on, ali barem je ta kvalitetna…. Ostalo cao pozz

Zaje**o sam se što sam pomislio da Vukajla može dobro da prođe kod tvt-a. Zapravo me ni ne čudi flop tu, ipak nije servirala nastup kakav je imala Teya prošle godine, Ramonda bez onakvog nastupa bi verovatno ostala takođe na 3-4 poena. Mimi baš flop, ali mogu reći da je zasluženo. Tam sam otpisao odmah nakon glasova žirija, a nadao sam se da će Haremke nekako uspeti da dosegnu tu tvt 12-icu. Kako god, plače mi se od muke i što se mene tiče, ako ovakav odziv i nekvalitet bude prisutan i sledeće godine, mogu slobodno da ukidaju PZE i idu na interni izbor. Makar se nećemo ovoliko stresirati, a gospodinu predsedniku žirija koji je to spomenuo svaka čast i sa pravom se izvinio, a potom i po**ao sebi u usta dajući 12-icu Pr**cu.
Teya je imala bolji nastup ali joj je dosta glasova donela reakcija na ponasanje Breskvice, mobilisali su se svi kojima je Breskvino ponasanje bilo neprimereno i oznacili su Ramondu kao tu pesmu

Back