Pesma za Evroviziju 2025: Polufinale i finale

Zaje**o sam se što sam pomislio da Vukajla može dobro da prođe kod tvt-a. Zapravo me ni ne čudi flop tu, ipak nije servirala nastup kakav je imala Teya prošle godine, Ramonda bez onakvog nastupa bi verovatno ostala takođe na 3-4 poena. Mimi baš flop, ali mogu reći da je zasluženo. Tam sam otpisao odmah nakon glasova žirija, a nadao sam se da će Haremke nekako uspeti da dosegnu tu tvt 12-icu. Kako god, plače mi se od muke i što se mene tiče, ako ovakav odziv i nekvalitet bude prisutan i sledeće godine, mogu slobodno da ukidaju PZE i idu na interni izbor. Makar se nećemo ovoliko stresirati, a gospodinu predsedniku žirija koji je to spomenuo svaka čast i sa pravom se izvinio, a potom i po**ao sebi u usta dajući 12-icu Pr**cu.

Pa možda mu je to bila najmanje loša pjesma.A tako nešto je i rekao na Beoviziji 2004.

Teya je imala bolji nastup ali joj je dosta glasova donela reakcija na ponasanje Breskvice, mobilisali su se svi kojima je Breskvino ponasanje bilo neprimereno i oznacili su Ramondu kao tu pesmu
Ово је истина дефинитивно.
Да није било Брескве, питање да ли би Теја побиједила. Вјероватно би то опет Констра била

Ljudi nista cudno sto su Bojana i David dobili 12 poena. Pa Bojanin tata je doveo do drugog mesta u pinkovim zvezdicama. A iskreno nije ni 4 poena iznenadjenje za Vukajlu, pa vidite joj preglede jos od pocetka kada su pesme izasle, nije jednostavno ostavila jak utisak.

Nisu nam ništa krivi Bojana i David već žiri, koji je prvenstveno njih "osakatio" već drugu godinu za redom.

И стварно је више доста ових метузалема из жирија. Јеботе дан бираш песму за Евровизију, алоооо бре, шоу, забава, кичерица, а они гласају као да је реч о селекцији за Бечку филхармонију.

Принц лепо пева, то стоји. Али ту све и почиње и стаје када је реч о његовој каријери. Мелодија ове песме је равна ко даска, текст монотон, током целе песме се не дешава дословно ништа.

Човече ти ниси добио максималне бодове ни у властитој земљи.

Ja i da se naduvam, nakljukam i udarim u glavu ne mogu da zamislim da tvt izglasa ovo u finale.

Ovo mi je pre 'srpska Omar Naber iz 2017.' verzija, veliki non-event.
Više se bojim da je ovo Mađarska 2019.........

Back