Pesma za Evroviziju 2025: Polufinale i finale

Pozdrav svima. Upravo se registrovao, citam ovaj forum godinma ali nisam mogao da ocutim koliko sam besan sto je rts strateski podmetnuo starce u ziri i odustao od proporcionalnog formata kod publike, cisto da bi sprecio Harem Girls da pobede. Meni Harem Girls nisu bile licni favorit (navijao za Tam) ali da pobedi ovo g...o od pesme (a la beogradsko prolece 1971) me je bas razbesnelo. Uzivacu kad budemo bili ubedljivo poslednji u polufinalu

Gospodin poslednji član žirija rekao realno na kraju: o kvalitetu festivala, opravdana kritika.
Nikad gori PZE, Beo, čak i od 2019 gori ili bilo koje druge godine, u rangu samo sa 2009 kad je Marko Konj pobedio a konkurencija bila ovakva dakle katastrofalno slaba.

Kakva godina, takvo i zadovoljstvo na kraju. Zato smo i bili u 5,6 ,,tabora" i svima favoriti različiti a nikome kristalno jasan ni pre ni posle.
Žiri u klin, publika u ploču sa poenima. Turbulentno ali zato i pobednik nije 12+12 ili bar 12+10.

Godina ruski rulet i pobednik ruski rulet. To je jedino bilo jasno da ce se desiti.

Na kraju rekoh da sanjam, Sedlar pobedjuje kod publike, crkoh od zorta, proljev dobi momentalno. 🤒🤧

Prvo Srbija ne pošalje Harem Girls, sad kad mi pošaljemo u nedjelju Magazin umjesto Luke Nižetića, cijela Ex-Yu regija ostale u polufinalu nakon 2 godine za redom kada smo svi ušli u finale.

Ali ajde kad imaš flop pjesme i nastupe na festivalu pa je svejedno ali KAD IMAŠ JEBENE OPCIJE KOJE SE MOGU BOLJE PLASIRAT... Jao....

Gubitak Harem Girls najveća krađa u povijesti PZE-a, ali svejedno sam ponosan na što su učinile i ostvarile MEGA rezultat i reakcije kod publike

Najjači ovaj predsednik žirija koji je bio predsednik žirija i na Beoviziji 2004. godine ( pre 21 godinu!!!)
I tada se pre glasanja, kao i danas, popišao po svim učesnicima govoreći da je razočaran gotovo svime što je čuo i da za njega mi nemamo pesmu za ESC :sneaky:

U suštini, bojkot je uticao na celokupan PZE, na atmosferu, program i na kraju verovatno i na rezultate. Pretpostavljam da su mnogi kao Bojana Vunturišević odlučili da ne žele da budu viđeni na RTSu trenutno i ovakav žiri nam je i presudio pobednika...

Najjači ovaj predsednik žirija koji je bio predsednik žirija i na Beoviziji 2004. godine ( pre 21 godinu!!!)
I tada se pre glasanja, kao i danas, popišao po svim učesnicima govoreći da je razočaran gotovo svime što je čuo i da za njega mi nemamo pesmu za ESC :sneaky:
Cini mi se da je i ovaj bio u tadasnjem ziriju

Back