Pesma za Evroviziju 2025: Polufinale i finale

Ma prolazi Princ u finale vrlo vjerovatno, nijedna muška balada i u drugom dijelu polufinala sve brže ženske pjesme. Ono razumijem da su fanovi ljuti, ali stvarno nije toliko loše. Ne bi me čudilo da on organizuje i glasanje po cijeloj Evropi, pa bude fazon Poljska 2016. Svakako mislim da se ovako nešto moralo da desi i da je potreban debel reset RTS-u kako god da Princ prođe na Evroviziji.

Stvarno niste morali strancima da šaljete onaj snimak gde Princ odbija čestitku Haremke... :(

Je li članica žirija Nevena Ivanović-Nensi Bo? Ako jeste koji joj je to put da bude u žiriju?

Princ samo kod jednog člana žirija nije bio pobednik u 2.PF i to kod Nikolete Dojčinović, muzičke urednice u RTS koja je Vukajli dala 12, Mimi 10, a Princu 8. Mislim da je to bila želja RTS oko pobednika.

Ma je l' bi to Maja prošla u finale da je samo publika glasala? :ROFLMAO: Ko će sad da je zaustavi... :LOL:

PRINC odjebao lady siren iz hamera pruzila mu je ruku i zagrljaj a on ju je odbio i sklonio se!!! Cancel

Ali što je RTS žiri dao u finalu krompirčinu sopstvenom uredniku

Kolegijalno zaista, prvo ga puste na izbor i u finale a onda nuletina, mean girls lol

Je li članica žirija Nevena Ivanović-Nensi Bo? Ako jeste koji joj je to put da bude u žiriju?

Princ samo kod jednog člana žirija nije bio pobednik u 2.PF i to kod Nikolete Dojčinović, muzičke urednice u RTS koja je Vukajli dala 12, Mimi 10, a Princu 8. Mislim da je to bila želja RTS oko pobednika.

Da, ona je. Ja se baš čudim ko je u pitanju.

Žiri je ovakav usled bojkota RTSa ove godine. To nam je što nam je, nažalost
Nije. Takav je uvek. Kao da nisu mogli naći nekog drugog umesto Suzukija i Markovica. Oni su gotovo svake godine tu. Nema veze sa bojkotom.

Back