Ma vazi da su osvojili 33k u godini kada je bio prisutan bojkot. Gde su im lajkovi, pregledi, trending... ne kazem da se ljudima nije svidela pesma, ali ocigledno je da su kupili doooosta kartica.Ja sam rekao da će prvi utisak biti bitan, B x D pale na prvu, to vam je što vam je.
A dobro ni Zorja nije bila potpuno realna, pored Vukayle daš Haremkama 12. Ne ide.
Eto nas na sahrani.
Njena faca uopšte ne deluje optimistično kao da je znala lol
Jel gledaš ti tiktok? Bukvalno dečurlija, prvenstveno devojčice lude za njima. Uzimali roditeljima telefone pa glasaliMa vazi da su osvojili 33k u godini kada je bio prisutan bojkot. Gde su im lajkovi, pregledi, trending... ne kazem da se ljudima nije svidela pesma, ali ocigledno je da su kupili doooosta kartica.
Paucice draga, ne znam kako da ti ovo saopstim, al Princ ce pevati u BazeluKoje su šanse i metode da se povučemo?
Reče on i dođe sa najvećim đubretom koje smo ikada poslali. E moj, Pr**če.
Imali su kampanju kupovine kartica ali nisu sigurno dali 2 miliona dinara za to, znaci i u redovnim uslovima bi pobedili publiku.Ja sam rekao da će prvi utisak biti bitan, B x D pale na prvu, to vam je što vam je.
Bolje i oni nego Sedlar.