Pesma za Evroviziju 2025: Polufinale i finale

Boze, Petre. Pa i neka se zgrazavaju i organizuju molebane, ko ih jebe. Tako se grade gej prava 💪🏻, pogotovo jer su Haremke presimpaticne i drage.
Ne mislim da bi se mnogo zgražavali. Bilo je odvratnih komentara za njih i uvek će ih biti, ali i mnogo više pozitivnih. Ljudi si ih baš lepo prihvatili a to uopšte nisam očekivao. Drago mi je jer su stvarno divne i pre svega kulturne.

Hoću da kažem da mi je drago što bar taj proljev neću čitati.
Meni je sa drige zao sto ga necu citati. Pogotovo sada da SPC razvali po molebanu, a svi koji protestuju protiv Vucica, a sve ih je vise i vise, se trenutno zgrazavaju patrijarha... Savrsena prilika za nas

Budite ponosni, nastavljate sa balada tradicijom, prodete u finale svaki put, sa baladom ste i pobijedili i gle, dižete se sad na klađama. O tome nitko ne govori, samo neke teorije urote. Kad Princ ostvari lijep plasman u maju svi ce zaboravit ove kontroverze i imati duboko pokajanje u svojoj dusi zbog izgovorenih rijeci

Budite ponosni, nastavljate sa balada tradicijom, prodete u finale svaki put, sa baladom ste i pobijedili i gle, dižete se sad na klađama. O tome nitko ne govori, samo neke teorije urote. Kad Princ ostvari lijep plasman u maju svi ce zaboravit ove kontroverze i imati duboko pokajanje u svojoj dusi zbog izgovorenih rijeci
Nećemo.

Jedna zanimljivost:

Evropesma 2004: učestvuju Željko Joksimović i njegova tadašnja brada Leontina, on pobjeđuje

Evropesma 2005: učestvuju Danijel Alibabić (No Name) i njegova (mislim da tada još nisu bili u vezi) buduća brada Lejla Hot (grupa Lu Lu) on pobjeđuje

PZE 2025: učestvuju Princ i njegova bivša brada Tam, on pobjeđuje
There, I fixed it for you

Deca koja su rođena kad je ta balada pobedila će sledeće godine biti brucoši na fakultetima tako da ne mislim da je Molitva ikakav faktor više. Tad smo pobedili i to je divna stvar, ali od tad je prošlo 18 godina, svet se menja

čak i ovaj što mu je Princ bio favorit pre pesama kaže da je nastup loš lol

Apsolutno, pod trenutnim okolnostima* da

* - neću da ulazim u rabbit hole zvani "kako pesma sa 5k glasova u polufinalu i gotovo mizernim reakcijama na društvenim mrežama i pažnjom javnosti dobija 33.5k u finalu...

DOPUNA: @Dreamy Venue na koji način tačno misliš da je Princ manipulisao SMS glasanjem? Mislim da je bilo očekivano da će dobiti 8 ili 7 poena od publike, treba uzeti u obzir da PzE gleda i dosta publike koja dodirne tačke nema sa ESC i njima je logično približniji Princ sa pesmom koja pripada prošloj (ili pretprošloj) deceniji.
Pa imali smo Vukajlu i BD koji su imali dobar rezultat na jednoj strani i los na drugoj i to je dovelo do ovolikog razlivanja. Kao ESC 2019. kad pobednici zasebno nisu bili ni u top 5 ukupno

Back