Pesma za Evroviziju 2025: Polufinale i finale

Ja sam se jos i drzao dobro posle glasova zirija jer sam mislio da ide Vukayla sto mi je bila dobra opcija

Onda kad je ona dobila 4 od publike - krenula je panika

Onda kad su prozvali Mimi - tad vec krece hype jer kontam ako nije Mimi uzela tvt onda su sigurno Haremke - i idu u Bazel!

I onda na kraju hladan tus 😭 😭 😭 😭 😭

Pa nastup će mu biti isti kao i na PZE samo što neće sleteti sa plafona i balerina neće leteti. Realno ova pesma ni ne može da ima neki nastup, jedino da on stoji kao drvo i neka igra svetlima (već viđeno milion puta) i to je to. 😃

Ma biće na mjesecu opet i neki fazon sa ružom će biti i neka plesačica, to je to

Što je najjače, možda se stvarno izdvoji u moru ludih i opičenih pjesama i prođe u finale

Meni je nastup dobar i lep, sumnjam da ce biti losiji u Bazelu, ulaze Princ u to, moze da bude samo bolji.
Steta sto je pesma kretenska do bola.

Ali ja koji legit nisam siguran da li Maja Nikolić troluje ili je prosto toliko zla da mora svakog da ispljuje. Doslovno je do pre dva dana navijala za Princa, a sada ga naziva “pobednikom” i predviđa mu 28. mesto 💀

Ali ja koji legit nisam siguran da li Maja Nikolić troluje ili je prosto toliko zla da mora svakog da ispljuje. Doslovno je do pre dva dana navijala za Princa, a sada ga naziva “pobednikom” i predviđa mu 28. mesto 💀
Ja njoj verujem da ona ima admine koji sve rade u njeno ime ili da njen sin to piše.

Back