Pesma za Evroviziju 2025: Polufinale i finale

Sanjao sam da se nas PZE odrzava u nekoj velikoj dvorani hotela na planini i traje nekoliko dana, bukvalno sam bio u publici i samo kad dodje noc pogase svetla i mi odspavamo a sutra ujutru nastave s pesmama i tako 5 dana. Pobedio je neki Rus koji se prijavio zbog broja Rusa koji sada zive u Srbiji.
Jedna moja drugarica koja je isto bila u publici nije izdrzala da bude 5 dana u dvorani pa je izasla da proseta i poginula u sneznoj mecavi.

Mogu sad podvući crtu i reći da je ovogodišnje izdanje PZE-a definitivno najslabije i po kvalitetu pjesama i po popularnosti izvođača i generalno atmosferi koja je vladala, Beovizija 2020 je izmislila svijet za ovo što smo sad slušali, tu mi je negdje u rangu sa '19-om ili pak sa onom povratničkom...

Opet, ne mislim da baš ništa nije valjalo, može se probrati par pjesama koje vrijede nešto i pobijedila je nažalost jedna od onih iz mase nebitnih ali prosto takav je bio splet okolnosti. U ovoj godini su isplivale sve mane ovog festivala na površinu koje vape za promjenom i na koje mi fanovi godinama već ukazujemo organizatorima ali očigledno je da su se previše bili opustili i razmazili činjenicom da Srbija lagano i s pola gasa svake godine ulazi u finale i da je to sasvim dovoljan uspjeh, mislim sve se da popraviti ali meni RTS daje takav utisak da oni zapravo i ne žele bilo šta dorađivati i unaprijeđivati jer su uvijek gledali da idu linijom manjeg otpora i da se ne zamijeraju nikom. 🫴

Što je najjače, ja smatram da njih ispadanje u polufinalu ne bi otrijeznilo i razmrdalo u nekom kreativnom smjeru da oni idu konkretno poboljšati nešto nego bi vjerovatno uslijedila drastična odluka da privremeno ili trajno ugase ovaj format a to niko od nas ne želi jer smo svi navikli da imamo sezonu i prije sezone, za početak neka nađu sponzora i pozabave se ozbiljnom promocijom te prestanu se ponašati kao da je to samo njihov privatni fest a ne svih građana države!

Ej bre šta fali Škodi 😭
Ništa, dobar auto. 🤣❤️

Ist
Ja sam se ozbiljno navukao na pesmu od Oxaja danas, em sto mi je generalno bila grower, a kontam da me ovih dana posebno radi zbog opst atmosfere u drustvu. ❤️‍🩹
Isti slučah, Ohajo jedino i slušam nakon PZE-a tj.mogu da poslušam samo a mogu i da pogledam i prija mi. Obožavam atmosferu pesme a nevezano za atmosferu u društvu. Ima nešto u toj pesmi magično.

PZE 25 Studio - Odjeci Pesme za Evroviziju (Choda, Destry94, Nije sve tako sivo i Milos-S)

Ne znam ljudi, ja polako postajem fan 3 pa 1.
Samo bih stavio 1 izvodjac, 3 kompozitora i iskljucivo glasovi publike.

Back