Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Btw pali smo sa 27 na 31 mesto na kladionicama 😍 (znam da je nebitno ko je koje mesto ali mi smešno)

Мими је могла да убаци рејв у последњих 20-30 секунди као Јост, дефинитивно

А Там ме вози само стварно мора наступ савршено одрађен да буде

Jedini pozitivan ishod eventualne Mimine pobede koji mogu da vidim je da će Turbo Žurka definitivno biti hit kod nas, a s obzirom da je ona veće ime, motivisaće više poznatih za ubuduće.

Što uopšte nije loše. Ako nas je vadila dijaspora sa raznim drugim bledunjavim pesmicama, čak i da se nikome drugome ne svidi, vidim je u finalu bez problema.

Ali da je najbolji izbor, definitivno da nije. Samo pokušavam da vidim pozitivno u više ishoda.

Jako loša godina.
Kao i većina očekivao sam od Mimi mnogo zešću pjesmu, makar one bridževe i sam kraj.
Bojana i David su ok ali folk pjevanje i electro muzika u prelazima se nikako ne uklapaju.

Čuo prvo polunale.Najviše mi se sviđa Igor Simić, još mi se sviđaju Milan Nikolić,Biber,Tropico,BojanaxDavid i Vampiri.

Mimi prvih 20 sekundi pesme i poslednjih 20 totalni waste of time.

Ukupno 40 sekundi ode na nista.

Onakav pocetak je sulud, deluje kao zvuk koji ide dok sat odbrojava početak Dnevnika.

Treba pesma odmah da te zgrabi a ne sa nesto mumlja pola minuta.

Očigledno je da se svi prijavljuju radi promocije , a istinski par izvođača veruje i želi da ide , a i to je sve mlako , pošto znamo šta nam žiri radi na evroviziji. Ostajemo na standardnom plasmanu od 15-19 mesta u finalu.

Mimi prvih 20 sekundi pesme i poslednjih 20 totalni waste of time.

Ukupno 40 sekundi ode na nista.

Onakav pocetak je sulud, deluje kao zvuk koji ide dok sat odbrojava početak Dnevnika.

Treba pesma odmah da te zgrabi a ne sa nesto mumlja pola minuta.
Njoj stvarno treba revamp na nivou Hasta La Viste, znači ta količina promene i novog zvuka.

Očigledno je da se svi prijavljuju radi promocije , a istinski par izvođača veruje i želi da ide , a i to je sve mlako , pošto znamo šta nam žiri radi na evroviziji. Ostajemo na standardnom plasmanu od 15-19 mesta u finalu.
U ovom slučaju da se udarimo nogom u dupe od sreće ako bude tako.

Ceo život brinem
Ceo život gledam svoj strah
Kao da stalno preti krah
Uvek me prati kratak dah

Ponekad čujem stari bes
Ludilo krene u svoj ples
Prepoznajem taj smeh
Kad svaka misao je greh

sad classic film GIF by Turner Classic Movies

Divno je. 🥰

U odmoru je pretnja
U tišini smetnja 💔

Meni je Mimi na repeatu, želim da mi se svidi pesma, ali ne ide.
Pa nije toliko loša 😂 pogotovo onaj deo “nije kiss kiss, kiss nego mwah, mwah, mwah” ovako mi Maska i dalje najbolja.

Status
Not open for further replies.
Back