Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Što više preslušavam pesme, Bojana x David mi se čine kao sve bolji i bolji izbor.
Nisam mislila da ću ovo ikad reći, ali tako mi je za sada.

Kod Mimi me instrumental ne radi nikako, a tako bi moralo ako planira bodove publike
tenor.gif

Vukayla odrzala lekciju anonimusima kako treba iskoristiti PZE za prvo pojavljivanje i servirati nesto dobro. Ne verujem da ce u Bazel, ali mi deluje da svedocimo pojavi jednog novog zanimljivog lica na nasoj sceni, vec vidim nas fanove kako masovno prizivamo njen povratak sledece godine.

Meni je Vukayla blago pala u rankingu, ali i dalje mislim da ima jednu od konkurentnijih pjesama, ali valja to izrežirati sa RTS-ovim budžetom da valja

Meni su: Vukayla, Mimi i Tam TOP 3 i sve jedno koja će pobediti, non stop se menja koja mi je prva. Ali sve tri trebaju VELIKI revamp. Nastup će mi presuditi, definitivno.

Tam bi morala da iskoristi kapacitet od puna 3 minuta pesme. Ovo mi zuči kao demo, sve je tu negde, a nije posloženo do kraja.

TOP 3

1. Ana & The Changes - Brinem (ubedljivo najbolja opcija)
2. Tam - DURUM DURUM
3. Dušan Kurtić - Boginja

Mogu da shvatim razloge za postojanje ovih pesama: Harem Girls, Sedlar, Vukayla, BxD, Oxajo, Vampiri, Filarri i Tanja Banjanin.
Shvatam zašto postoje i ove pesme Mimi i Iskaza, ali bi mi bilo lepše da nije tako.
Ostalo ne razumem.

Meni je neverovatno da mi kao zemlja iz koje izvorno potiče ta specifična trubačka tradicija nismo u stanju da uklopimo taj zvuk u neki moderniji aranžman. Svaki pokušaj toga ispadne krajnje sirovo, dok Moldavija servira Zdob di Zdub i Doredos i laganica top 10. 💀

Status
Not open for further replies.
Back