Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Ljudi stanje je takvo da i meni Žali srce moje odzvanja u glavi ceo dan, šta da radim?

Pa kaže

Nemaš ti karakter zato si i sam.
Glumiš ko amater, a svaki strah ti znam.

gif-girl.gif
Ništa. Samo se prepusti magiji, da ne kažem ludilu. 😁

1. 24
2. 23
3. 22
4. 25

Najbolje pesme 2022. doduše su mi bolje od najboljih pesama 2023. ali je 2023. bilo dosta više dobrih pesama

Pozzzz, kasnim na žurku 😊 zbog manjka slobodnog vremena.
Poslušah tek polovinu medju kojima par puta one koje smatram a čitajući i vas, kao bitnije.

Kod mene stvari stoje ovako..

Na prvo slušanje su mi se samo 3 pesme izdvojile od kojih jedino i samo 2 vidim u trci za Bazel skoro pa 90%a to su:
1.Mimi mercedeZ
2. Bojana i David.

Prema Mimi sam bio jako skeptičan i suzdržan u komentarima ovde pre objave pesama jer rep ne volim, ali eto iako se bar 60-70% forumaša razočarala, čitam, mene je prijatno iznenadila. Ima mesta za doradu naročito zadnji minut je tanji ali početak volim zbog efekta iznenadjenja koji tera ljude da se baš wtf iznenade.

Od B/D sam jedino i očekivao kvalitet pre objave pesama zasigurno i ponudili su mi bolju pesmu od prošlogodišnje iako je refren malo tanji od ,,No, no, no" ali ova pesma mi je na prvo slušanje za nijansu bila ispred Mimi. U principu obe volim i bicu zadovoljan.

Pored njih, sve ostalo bi mi bilo ogromno iznenadjenje ode li za Bazel.

Ove 2 ,,gruvaju" svaka na svoj način. 💪

Treća koja mi se baš dopala je Tam iako mislim da su pored 2 gore pomenute ostalima šanse skoro pa nikakve. Možda zvučim ubedjeno i pretenciozno ali živi bili pa videli.

Takodje, prvo slušanje je jedino bitno i iz iskustva sam naučio da je ono jedino relevantno...sve što zavolim na drugo, trece je na kraju manje, više lični pokušaj da zavolim pesmu zbog kvaliteta iste ili nastupa i to flopne kasnije.

Vukayla, ni na silu, ni posle 5 slušanja, nije moja šoljica čaja a na silu ne mogu niti želim, ne radi me pesma ni najmanje. Kvalitet, neupitan.

Haremke, prijatno iznenadjenje, simpa...

Majaaaaaa, pa možda sam pobudalio 😵‍💫 ali nije očekivana katastrofa poput Princa recimo...iako repetativnost refrena MN i njeno pevanje ubiju i ono malo što vredi u pesmi. Nastup ni ne zamišljam jer bi mi pozlilo.

Prvi utisak.

Last edited:
Najjaci stih PZE ove godine je “Sve oko mene vremenom se razliva
Da imam načina da se ispred tebe nacrtam.”
Za sve one koji vicu MaMa.
Nastavicu kasnije ostalo…

Radio sam sebi samo-sugestiju da mi se svidi MaMa pošto mi se isprva nije, a hteo sam da mi se svidi i sad mi je dobra :D al neće se najest leba sa rasporedom nastupanja između Mimi i Vukajle

Ne znam koliko je popularno mišljenje, ali od svih indić rokić garaža meni jeste najbolja Oxajo, pesma mi nije nešto previsoko, ali mi je sigurno u top 10 nakon već tipa drugog slušanja, i dve klase mi je iznad svih srodnih im bendova ove godine.

Status
Not open for further replies.
Back