Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Slažem se da bi pobjeda Mimi Mercedez malo podstaknula ove popularnije da se prijave. Eto nakon Uraganki kakav je bio onda PZE, ali mislim da bi i Šesto čulo isto imalo dobar efekat jer zvuči baš kao nešto što se slušalo i bilo mainstream ovdje u prethodnoj deceniji

Pa ne bi, jer Zejni ovo ne pristaje. Dobro je nekada i ići tim putem, naročito ako ne postoji nešto što baš može napraviti nešto na Eurosongu (Kao što se desilo kada je Konstrakta pobijedila), pa ono ako ništa neka bude zabavno.

Igrah se malo sa brojkama, pa sam gledao ko ima najveći / najmanji procentualni rast lajkova u odnosu na prošli put kada sam gledao (što je bilo pre dan i po). Zanimljive stvari se daju uočiti:

plus1.webpplus2.webp

Zašto su Maja, Filarri i Nataša obojeni u crveno? Pa, po ovim brojkama vidi se da drastično odstupaju od ostatka

1) Maja i Filarri su kupili lajkove pre nego što su prvi put upisivani lajkove, stoga im je procentualni rast daleko manji sad kada ih više ne kupuju.

2) Nataša je tek kupila lajkove, pa je odjednom magično narasla preko duplo više od sledeće pesme sa najvećim rastom.

Takođe, da se primetiti da Vukayla ima najveći procentualni rast, a Mimi najveći apsolutni.

Kada se oduzme gornji trojac ovakvo je poređenje zadnje tri godine:

obračun.webp

Last edited:
publika moze da glasa koliko hoce, ali Turbo zurka je nekvalitetna pesma, i pevacki, i kompozicija i produkcijski. A nema ni evrovizijski potencijal. Hvala Bogu, ziri ono nece nagraditi. I da bude prva na televotu (sto je isto upitno ali ajde, da pretpostavimo) sa nekog 5-8 mesta po glasovima zirija ne moze da pobedi.

Али 2024. 11 пјесама у тренду 😩 хајп је био оправдан!

Скроз сам заборавио ко је режисер Миминог наступа, иако ми је Лет3 био бизаран оба пута, оставили су утисак, поготово са ШЧ у Ливерпулу. Ваљда зна шта ради и сад

Status
Not open for further replies.
Back