Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Pa iskreno i treba da bude, jer se previše opustila oko svega zato mi je i sa prvog mesta pala na 3, ako zaista bude nastup da ona ne igra. Tam i Vukayla ima da je pojedu, a samim tim i budu ispred nje.
Mimi se nije opustila, nego mi deluje kao da joj nije cilj da po svaku cenu ode na esc. Vise je u fazonu okej dacu sve od sebe pa sta bude. Nekako nema u njoj te želje i tog žara za borbu.

Jeste Vukayla prelepotica. Svaka cast!

Inace, je li dala ikakav nagovestaj za nastup? Pricali smo vec da pesma nije nesto sto bi imalo masovnu podrsku u Srbiji, zato mislim da nastup mora biti nesto malo hrabrije i sa rizikom da bi imala sanse da se nekako izdvoji, jer ziri bi trebalo da je podrzi. Luke Black je imao 20k u tvt te godine, mogla bi realno i Vukayla bar toliko ako nastup iskida pa da vidimo 🥺

Mimi čak i razumem, hajpuje je masa još pre pesama, ima najviše lajkova i daleko najpoznatije je ime. Nije da opravdavam, ali se jeste stvorila takva atmosfera oko nje.

S druge strane Princ delulu koji sav svoj legitimitet vuče od toga što je napravio hit iz 2005. i navukao pola Vranja da glasa za njega lol

Mnogo mnogo deluzionizma kod PZE takmicara ima generalno, pogotovo iz te grupe starijih i vec afirmisanih izvodjaca. Najbolji primer ove godine Tropico band koji su snimili nesto sto odskace od njihovog standardnog stila i odmah krenuli da najavljuju kako im je pesma svestska i kako cemo pasti na dupe svi. Bukvalno se saberite, da ste jednom u zivotu odgledali Evroviziju skontali bi da su takve pesme jos 2011. ostajale u polufinalu

Evo vidim na Supernovoj da se isto nacionalni izbor održava u nekom njihovom studiju, ali ima li su publiku. Mogao bi i RTS ovako nešto za narednu godinu barem.

Nema dovoljno prostora, pa ne može ako žele veću scenu. Imali smo dosta publike na Beoviziji 2020. u istom tom studiju, ali je scena bila manja.

Slažem se ako neko zna da kadrira, veličina scene nije bitna pogotovo ako se snima u podrumu tj u ovom slučaju studiu.

Status
Not open for further replies.
Back