Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
gledam vidbir i primecujem da su savrseno uklopili scenu i publiku u mali prostor, scena je mala ali skroz pristojna i funkcionalna, publike nema puno, ali su uglavnom fanovi esca, tako da prave super atmosferu...mnogo bih voleo da PZE uradi isto ovo, bio bi mnogo bolji i zivlji festival, nase scene su stvarno savrsene, ali bas pocinje da mi fali publika :confused:

Mene jedino raduje što smo već potvrdili učešće 2026, znači ovu godinu bacamo u vodu.

Mene jedino raduje što smo već potvrdili učešće 2026, znači ovu godinu bacamo u vodu.
Gde to. 😍
Ukraijinsko NF se prenosi na YT i obezbedjen je prevod na engleski

Super bi bilo kad bi i kod nas tako, ipak smo Top 5 nacionalnih finala u Evropi @Olivera
Daleko smo mi i od publike u studiju ili bilo gde a kamoli od engleskog i top 5 NF u Evropi. A ako nastave i PZE25&26itd da snimaju u tom podrumu, ima da budemo jedini koji nemaju publiku. 🥲

Nije Maja, već ona Milica što je bila prošle godine na forumu i botovala za Breskvicu lol eno je na tiktoku botuje za Maju pljuje ostale učesnike i kači Maju uz neke pesme o Kosovu sa tvrdnjom da je žali srce moje pesma o Kosovu
Beše zvala se Bojana na Tiktoku?

Status
Not open for further replies.
Back