Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Sviđa mi se! Al' dobro, PZE rijetko fula scenu pa nije da nisam očekivala da bude dobro. Jedino eto baš mislim da će doći do izražaja da nema publike u ovom dijelu gdje je pista. Olja ako čitaš, hitno neke fan-zone besplatne prijave da se to popuni s fanovima jer bi puno bolje izgledalo na TV-u.

Da, LED plafon je super, videćemo kako će i da li će ga snimati uopšte. Pošto se često dešavalo da scena na plafonu ima neke elemente koji se retko snimaju, kao na Beoviziji 2019. npr.

1740225149481.webp

Pogledao sam ovogodišnju scenu i preko velikog monitora, potencijal je tu, pa ćemo videti kako će izgledati u prenosu. :D

Meni je nasa najbolja scena bila 2005. Bila je raskosnija od same evrovizijske, za to vreme

• Like
Reactions: FFM
Da, LED plafon je super, videćemo kako će i da li će ga snimati uopšte. Pošto se često dešavalo da scena na plafonu ima neke elemente koji se retko snimaju, kao na Beoviziji 2019. npr.

View attachment 30463

Pogledao sam ovogodišnju scenu i preko velikog monitora, potencijal je tu, pa ćemo videti kako će izgledati u prenosu. :D
Nije bila loša ta scena iz 2019. Samo mi je opet pod kvario utisak. Inače, ne znam zašto je problem da opet imamo scenu te veličine. Realno, nije mala, a može da stane i publika.

Status
Not open for further replies.
Back