Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Dobro, grupa Dram je zasluženo prošla konkurs pre diskvalifikacije. Ima tu muzičkog kvaliteta.

A pesma ko pesma, nekom se svidja a nekome ne.

Da parafraziram mamu Oliveru, kod nas su vec uveliko rasporstranjene teorije zavere o stranim agentima i placenicima, samo nam jos treba internacionalni ziri na PZE. 😭

Zar nije promenjeno da od ove godine zapravo deo žirija za PZE i budu neki fanovi ili organizacije koje se bave praćenjem ESC kod nas?

Ivana Strbac mi je profil kandidata koji bi mi inace bio zanimljiv, ali na osnovu svega sto se do sada zna (a pogotovo naslova pesme), vec vidim da ce biti neka bezveze pesmica radjena sa pola snage. 😭

I da, Biber mi deluje na osnovu ovog odgovora i isecka da nece biti nesto na fazon 2022., mozda pre nesto brze i modernije, eventualno na fazon Svatova?

Nije 😂
P.S. Mislim da si ga uvredio s ovim.
P.S.S. Ja sam mislio da si ti Aleksa P sa Twittera (sorry na uvredi) 🥲 (nadam se da nisi)
Nisam, nemam uopšte tviter. A i ne znam ko je taj Aleksa P. pa ne mogu da se uvredim. 😂

Tog Petra sa tvitera znam iz objava koje ste delili ovde pa vidim sa se bavi samo esc-om. Izvinjavam se našem @Petar ako sam ga uvredio, neće zameriti novijim članovima.😂

Status
Not open for further replies.
Back