Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Meni bi skroz ok bilo da sadrži psovke, bukvalno su sastavni deo naše kulture 🤓
Kulture i psovke u istoj rečenici...
Nikako se ne slažem sa ovim, treba ipak sačuvati ugled. xD😅

Pravilnik pze ne dozvoljava psovke u pesmama. I ne samo psovke već bilo šta zbog cega bi mogli da imamo problema posle.

Sećate se da je Angelina morala da menja Origami zbog dela na kraju pesmu, iz "voziš me ko belo" u "crno smo i belo".

Kao što kaže Fajta iz "Pevaj, brate": postoji velika razlika između korisnog bezobrazluka i elementarnog nevaspitanja

bilo šta zbog cega bi mogli da imamo problema posle.
U suštini i jesi u pravu za ovo, samo ja ne volim cenzuru umetnosti bilo koje vrste.

Btw upravo sam čuo obe pesme od Vukayle i stvarno su odlične, sa dobrim nastupom čak i u kontekstu ESC mogu obe da zamislim. Možda ne za top 10, ali ovako mi se dopadaju i verovatno ću ih još slušati.

Bukvalno ne mogu da zamislim gori momenat za objavu pesama od 27.01 lol

Mislim da tog dana nikoga sem nas par fanova nece zanimati PZE.
Mislim da ti se samo čini. Drustvene mreze i mediji odaju potpuno laznu sliku stanja u drustvu.
Slusace dosta ljudi, videceš.

A dobro, to je naše interno ludovanje i opterećenost konkretnim danom i satom izlaska. 😁 Svakako ima mesec dana do polufinala, sasvim dovoljno vremena da ih u međuvremenu, koji dan ili nedelju kasnije, izvale oni koji nisu taj dan, a generalno su zainteresovani.

Imam drugaricu koja baš voli da isprati PZE pesme i pre samog izbora, i svake godine taj dan kad (npr. od mene) čuje da su izašle pesme, jedva da konstatuje i ne bude joj to u fokusu, ali se zato nekoliko dana kasnije vrlo zainteresuje i uključi. Verovatno je i logično da i inače dosta ljudi obrati pažnju tek kad više puta vide da neko (iliti fanovi) postuje o pesmama po mrežama, ili naravno kad neke uđu u YT trending.

U ovoj situaciji verovatno ni najistaknutije pesme neće biti među top aktuelnostima kao što se dešavalo, ili barem ne do samog izbora, ali do kraja februara sigurno će usputno propratiti pesme i dovoljno veliki broj nefanova koje to dovoljno zanima.

Ma neće procureti, neće ponovoti istu gresku i ove godine. Neće ni zakazati premijere do ponedeljka ujutro, kako se to opet ne bi desilo.

Ma neće procureti, neće ponovoti istu gresku i ove godine. Neće ni zakazati premijere do ponedeljka ujutro, kako se to opet ne bi desilo.
Ma budu. Tako smo i mislili za Doru ove godine da su naučili, a nisu. 90% pjesama je procurilo.

Ma budu. Tako smo i mislili za Doru ove godine da su naučili, a nisu. 90% pjesama je procurilo.
Stvarno su procurele? Nisam video da je ovde iko delio tu informaciju i link ka pesamama, a baš sam detaljno pratio i čitao.

Stvarno su procurele? Nisam video da je ovde iko delio tu informaciju i link ka pesamama, a baš sam detaljno pratio i čitao.
Jesu skroz. Nisam dijelila tu jer nisam bila sigurna je li u skladu s pravilima foruma, ali jesmo na forumu haeru ih komentirali.

Status
Not open for further replies.
Back