Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Možda su ovo stvarno samo baneri za striming platforme dizer, spotifaj...

Sad mi se ni ne slušaju pesme
Tired Over It GIF by The Bear

Nisam zadovoljan ove godine nemamo informacija ko je jeo edamame u lajvu, šta se detaljisalo o nastupu. Prenosio se svaki Tiktok komentar o Beskvi 🤣 Srećan PZE dan svima koji slave 🙏🏻

Ja sam razmišljao da li je bolje da Mimi slušam prvu ili poslednju. Ali sam onda odlučio da ću prvo Mimi, onda redom prvu pesmu, pa Mimi, pa drugu pesmu itd do kraja svaki put Mimi između, taman i da naučim pesmu što pre hahaha

Mimi Mercedes ću prvu preslušati i možda jedinu za sad a ostale kad stignem hahah, ovogodišnji spisak je ''najtanji'' PZE spisak kad je riječ o zvučnim imenima, podsjeća na onu posljednju predvirusnu Beoviziju na kojoj su Hurikanke bile jedini jaki igrači bez ikakve konkurencije (uz dužno poštovanje Nedi Ukraden) tako da mi trenutno djeluje da je knjiga spala na to jedno slovo i da sve od nje zavisi no opet nada umire posljednja i ne isključujem ni to da neko drugi oduševi a ona npr. podbaci (u šta ne želim vjerovati).

Ne znam ni koga bih uopšte još izdvojio pored nje da mi je inspirativan po karijeri ili nazivu pjesme, možda eto Tropico bend, Princ i Igor Simić... Ogroman downgrade u odnosu na lani, olako sam bio odbacio Zorju i Konstraktu a sad da mogu potpisao bih da nas bilo koja od njih dvije predstavlja hahah, neću da mračim, nemam loš ali ni dobar predosjećaj, doslovno mi je hajp u minus fazi i totalno mi je svejedno poslije razočaravajućeg Tejinog rezultata.

U svakom slučaju, bolje da ima ovako jedno prepoznatljivo ime i da su sve oči uprte u nju pa ako je i flop onda nemamo za čim žaliti nego da se tu nudi više konkurentnih opcija pa da se izabere neka pogrešna. Hajde nek' je Bog u pomoći sutra! 🙏

Ovo su bili baneri za muzičke platforme, za YT će biti drugačiji....

Downgrade će biti oprošten jedino ako se više potrude u maju nego prošlih godina...!

Status
Not open for further replies.
Back