Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Vukayla i tam slojevite pa treba više slušanja da ih skontaš, a Bojana x David instant supa, odmah kad te spiči drum n bass osetiš da je dobro.
Šteta što sam ipak išao redom, oni su mi baš podigli očekivanja sa obzirom na to da prvi nastupaju...

Ленси у 10 најбољих, не знам како је била тек ТРЕЋА резерва.

А Вукајла је љепотица, једва чекам да видим њене наступе и гостовања

Ja plačem na pesmu Tigrice, njeno pevanje zvuči kao da se cerekala sve vreme dok je pevala. Ovo je neshvatljivo da neki organizam može da proizvodi ovakve zvukove, ovo njeno meko S, pa ispevavanje vokala u nedogled. Hvala ti što postojiš ludačo!

Ah da, zaboravio sam da izdvojim i Kurtića! Jedini pravi pevač ove godine! Bravo Kurtić, ponosan na Kurtića, Kurtić do pobede!

Ja bih kod Mimi bacio onaj densbrejk i sve posle njega i umesto toga da bude neka tehno rejv instrumentalčina i odmah bi bio bolji utisak.
Ona sama je malo kriva jer je pesmu nazvala Turbo Žurka jer ovo niti je turbo, niti je žurka. Više je kraj aftera kada dođu trubači da nas isprate kućama. A i ono poređenje sa Tetovažom da ne pominjem, bože kakav delulu momenat i odsustvo bilo kakve realnosti.

Ленси у 10 најбољих, не знам како је била тек ТРЕЋА резерва.

А Вукајла је љепотица, једва чекам да видим њене наступе и гостовања
Možda i nije bila treća rezerva, nego je bio fazon da pesmu jednog žanra zamene drugom pesmom istog žanra, zbog raznovrsnosti. Inače, devojka je možda bila prva da uskoči osim neke da kažem stilski neutralne pesme

Ja bih kod Mimi bacio onaj densbrejk i sve posle njega i umesto toga da bude neka tehno rejv instrumentalčina i odmah bi bio bolji utisak.
Ona sama je malo kriva jer je pesmu nazvala Turbo Žurka jer ovo niti je turbo, niti je žurka. Više je kraj aftera kada dođu trubači da nas isprate kućama. A i ono poređenje sa Tetovažom da ne pominjem, bože kakav delulu momenat i odsustvo bilo kakve realnosti.
Potpisujem ovo. Kraj je baš underwhelming.

Imam utisak da je Mimi kopirala rusku pesmu iz 2021. A Majina pesma me dosta podseca na Ninu Kraljic 2021 na Dori.

Status
Not open for further replies.
Back