Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Pesme sa 4.0 ili većim rejtingom na EurovisionWorld:
tam 4.7
Vukayla 4.5
Bojana x David 4.4
Lensy 4.3
Mimi Mercedez 4.3
Harem Girls 4.1
6 pesama

PZE 24:
Konstrakta 4.8
Teya Dora 4.8
Zorja 4.8
Zejna 4.7
Filip Baloš 4.6
Breskvica 4.4
Bojana x David 4.3
Džordži 4.3
Hristina 4.3
Iva Lorens 4.3
Keni nije mrtav 4.0
Marko Mandić 4.0
12 pesama

PZE 23:
Filip Baloš 4.8
Luke Black 4.8
Savo Perović 4.6
Hurricane 4.5
Zejna 4.5
Angellina 4.4
Nađa 4.4
Princ 4.4
Stefan Shy 4.4
Boris Subotić 4.3
M. Zanatta & A. Kassiani 4.3
Ivona 4.1
12 pesama

Instrumental deo ne znam dal smo ikada imali bolji, vozi me kao instrumental pesme “Replay” od Tamte, ali refren mnogo kvari utisak, i spušta pesmu dosta.

Na stranu što mi se lično ova Turbo žurka kao pesma uopšte ne sviđa (nisam mnogo ni očekivao), ali mi je najveći utisak koliko pesma spektakularno maši trenutni cajtgajst. Nepodnošljivo.
Taj gas je do pre nekoliko godina mogao i da prođe, ali sad je prosto bolno koliko je passé.
Tužno.

Pesme sa 4.0 ili većim rejtingom na EurovisionWorld:
tam 4.7
Vukayla 4.5
Bojana x David 4.4
Lensy 4.3
Mimi Mercedez 4.3
Harem Girls 4.1
6 pesama

PZE 24:
Konstrakta 4.8
Teya Dora 4.8
Zorja 4.8
Zejna 4.7
Filip Baloš 4.6
Breskvica 4.4
Bojana x David 4.3
Džordži 4.3
Hristina 4.3
Iva Lorens 4.3
Keni nije mrtav 4.0
Marko Mandić 4.0
12 pesama

PZE 23:
Filip Baloš 4.8
Savo Perović 4.6
Hurricane 4.5
Zejna 4.5
Angellina 4.4
Nađa 4.4
Princ 4.4
Stefan Shy 4.4
Boris Subotić 4.3
M. Zanatta & A. Kassiani 4.3
Ivona 4.1
11 pesama
IT HAS BEGUN! 🙀

mislim da bi dobili srčani udar kada bi videli koje mesto kod komisije je zauzela koja pesma, imam utisak da ove na koje se mi (evrofanovi) ložimo dodaju sa dna kace, a Joca Ajkula i Sale Tropiko budu vrh liste

Lepo što ima još ljudi kojima se sviđa Lensy. Neverovatno da je RTS komisija stavila bar 10 pesama iznad nje.

A kada smo se bunili što su pustili Tanju Banjanin, znajući ko je i šta je RTS i poznavajući njegove 'kriterijume', neki su se bunili i govorili da možda ima dobru pesmu lol.

Još jednom poruka za RTS: Dajte ovo napravite prostorom za mlade talentovane ljude. Ne zanima nas ni jedan PGPovac sa upokojenom karijerom kog ste izvadili iz naftalina. Em mladi znaju bolje, em su puno lepši paket za ESC.

mislim da bi dobili srčani udar kada bi videli koje mesto kod komisije je zauzela koja pesma, imam utisak da ove na koje se mi (evrofanovi) ložimo dodaju sa dna kace, a Joca Ajkula i Sale Tropiko budu vrh liste
Komisiji je Tropiko bio top 3 garant.

Status
Not open for further replies.
Back