Al su realno malo mid…Sa Iskazom možemo da glumimo Zdob si zdub, iskreno nisu loši.
Ne zaboravimo i famoznu 2022, kada konstrakta nikom nije bila ni na vidiku za pobedu do polufinalaAli kad cujem ovo : Nemamo pobednicku pesmu dodje mi da hackujem forum i ugasim ahha.. pa pobogu od 30 imamo sigurno dobrih 5 zanimljivih..pritom nastupi ce tek doci.. koliko puta su favoriti na slusanje flop bili uzivo (posebno druge zemlje).. Jel moze malo pozitive aman?
Slobodno ti budi pozitivan, mi smo realni.Ali kad cujem ovo : Nemamo pobednicku pesmu dodje mi da hackujem forum i ugasim ahha.. pa pobogu od 30 imamo sigurno dobrih 5 zanimljivih..pritom nastupi ce tek doci.. koliko puta su favoriti na slusanje flop bili uzivo (posebno druge zemlje).. Jel moze malo pozitive aman?
Da. Nina Zizic ima ogroman hit bas.Boris Subotić drugu godinu zaredom kuva najveći hit pze-a, vidim ide i sa Ninom Žižić u Bazel možda je to neki znak.![]()
Jedno veliko ma kako da ne tim osobama.A kada smo se bunili što su pustili Tanju Banjanin, znajući ko je i šta je RTS i poznavajući njegove 'kriterijume', neki su se bunili i govorili da možda ima dobru pesmu lol.