FFM
Ekspert
Pa ne bih se slozio...Princ kad zapeva u aranžmanu iz 2004. ni afrička šljiva ne pomaže
Pa ne bih se slozio...Princ kad zapeva u aranžmanu iz 2004. ni afrička šljiva ne pomaže
Meni je realno potpuno nebitno ko ce od tih anonimusa u finale kada imamo samo 4 iole konkurentne pesme i maks 2-3 iole interesantne.Pitam se da li će žiri uspeti da je gura Sedlara koji em je profesor na fakultetu, em je eksluzivac PGP, em nema muzičara kome nije svirao gitaru.
Pitam se i za Jelenu Pajić koja skoro svakodnevno uživo peva u Jedan dobar dan.
Haremke imaju kompozitora Nemanju Antonića, čiji je tata Mikica bio dugogodišnji urednik u PGP.
Srećom, direktor PGP, Vlada Grajić je dao otkaz, pa je Storia završena u polufinalu.
Biber je bio eksluzivac PGP, više nisam sigurna, ali mislim da im ove godine ne treba protekcija za finale.
A verovatno bih i ja platio OF, ali na mutePa ne bih se slozio...![]()
Mislim da je to ovaj novi trend gde su pesme dosta krace. Realno bolje efektivnih 2:30 nego razvucenih 3 minuta (tebe gledam, Mimi)Ni meni nije jasno zbog čega Tam nije iskoristila preostalih 30s. Pesma mi se dopada i nije mi monotona ali lepo bi uklopila još neki prelaz ili instrumentalni deo. Možda će u nastupu imati nešto da to vreme iskoristi, možda duži intro ili završetak uz onaj eho
Ovo lupkanje štikli kod Mimi tvuči kao da će neko doći na scenu u tom momentu![]()