Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Prošle godine kad sam video Tejin nastup, rekao sam to je to i za nju sam i glasao. Isto tako će biti i ove godine, ko bude ostavio najupečatljiviji nastup, njemu ću i pružiti podršku u vidu glasova. Nažalost, ove godine ćemo izgleda morati samo na te nastupe i da se oslanjamo, kad već ne možemo na pesme.

Trenutni favorit Tam. Deluje mi da joj je dovoljno stalo do ovoga i da će osmisliti nastup u skladu sa svojim mogućnostima.
Bojana i David provereno znaju šta rade na sceni. Sigurna opcija.
Vukayla enigma. Nervira me bezidejni bridge, ali ako pokida uživo - može.
Iskaz uradio ono što je Mimi najavljivala i nije uspela. Pokidali. Imaju iskustva, pršte na sceni.
Haremkama želim sve najbolje, meni se pesma vrti nonstop.

Mimi odigrala pametno jer volimo da se ložimo da smo najluđi i posebni, padaju ljudi na to. Vidim da više oduševljava one koji inače ne prate PZE pa ima nade da neće zapravo i glasati, mada mogu da vidim i kako landslajduje kod nas, a u Bazelu liže patos. Mnogo se *určila s obzirom na to kakvu pesmu ima.

Jutro posle nemam želju da pustim nijednu pesmu

SP8pf.gif

Ja slusam Mimi, Tam, Haremke i Vukaylu ugl i tjt ugl... ok mi je da bilo ko od njoh ode

Uz svoj top 5 sam počeo da slušam sve više i
Ivanu Štrbac, stvarno super pesma tj radijski hitić,
ne naravno u kontekstu evrovizije, pesma nije takva i ne ide, ali ovako za slušanje je jako lepa i refren se pamti 👌🏻

Poslije jednog dana meni je Šesto čulo najbolje 😀 Ako pobijedi Mimi Mercedez biće mi i to ok jer bi mi bilo cool da ona ode

Вукајла ми је легла на прву, њена пјесма ми је најбоља, а видим да је написала да једва чека наступ. Нешто се спрема

1. Вукајла

нијансе:
Мими
Бојана и Давид
Там

добра, мало слабија од ових изнад али са потенцијалом за ЕВ:
Исказ

Pošto je danas izvlačenje, bio bi red da Srbija konačno bude u drugoj polovini drugog polufinala 🙏🏻
(tj bitnije je da je druga polovina, a što se polufinala tiče neka bude ono koje je lakše)

Ма дај прво полуфинале и други дио истог са две екс-Ју земље 🙏🙏🙏

Mimi bi verovatno otvorila polufinale, što i nije toliko loše za njenu pesmu, dok bi recimo za Durum Durum to bila sahrana.

Status
Not open for further replies.
Back