Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Nemojte je smarati.
A ne nego najbolje da ostavi ovako kako je. Upravo suprotno, treba joj sugerisati i davati ideje da izmeni nešto u pesmi kako bi zvučala bolje i konkurentnije. Hurricane smo svi živi smarali i na kraju su fin revamp odradile za Beoviziju. Teya Dora je takođe uvažila kritike da fali da malo pusti glas na kraju pesme.

Ma razumem ja vas. Ali to mi je kao da zakrpljavamo nešto što ne valja. Samo zato što je eto favorit po imenu. Fejlovala je, i nije dostavila šta je pričala i opisivala. Možda sa koreografijom se popravi utisak. Ali uzimajući u obzir sve faktore od glasovnih, kompozicijskih... neki drugi ljudi su bolje opcije i po meni zaslužuju veću pažnju.

U fazonu sam ne smarajte je, jer se mrcvarimo sa nečim što mi nije dobro u startu.

Ma razumem ja vas. Ali to mi je kao da zakrpljavamo nešto što ne valja. Samo zato što je eto favorit po imenu. Fejlovala je, i nije dostavila šta je pričala i opisivala. Možda sa koreografijom se popravi utisak. Ali uzimajući u obzir sve faktore od glasovnih, kompozicijskih... neki drugi ljudi su bolje opcije i po meni zaslužuju veću pažnju.

U fazonu sam ne smarajte je, jer se mrcvarimo sa nečim što mi nije dobro u startu.
Fejlovala je, ali će verovatno i pobediti, te moramo raditi s onim što imamo, te je normalno da želimo malo jači revamp.

Znate li vi ljudi gde je maj? Pesma je tek izašla, treba da se fokusira da što bolje odradi lajv nastup ovde, pa kada pobedi onda da pričamo o potencijalnim izmenama za koje definitivno ima prostora.

Ja se kladim ne ide 😂😂😂 Znala sam i za Saru i za Breskvicu, i za Princa da neće. Msm okej nije argument da imam dobru 'intuiciju', ali stvarno sam apsolutno sigurna da neće. Zato ovo i pričam. Iz tog svog ugla. Ako ode onda bi mi to bio šok moje identitetske prirode jer do sad nisam grešila. xD

Mislite da će RTS postaviti žiri bez veće uloge od sporednog lika u predstavi? Hehe.

Dan kasnije, jedina pesma koju slušam je Durum Durum.

Devojka je stvarno jedina došla sa jasnim konceptom i pokazala nešto novo i originalno. Sinoć sam bio malo nad*van i pesma mi je kliknula i bacila u trans, osećao sam se kao da su me otele neke veštice, odvukle u šumu, paralisale na zemlji i igrale oko vatre dok su zmije gmizale po meni. Baš je nekako paganska i malo mračna pesma i baš sam u komentarima i na društvenim čitao da je dosta ljudi imalo sličan utisak o pesmi.

Nekako mi je pesma kao nastavak Samo mi se spava i Ramonde i dobro bi se uklopila u naš alt kuja talas koji traje od 2022.

Status
Not open for further replies.
Back