Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Nikakvog ozbiljnijeg revampa neće biti. Žena je ubeđena da je razvalila. Da išta razume ne bi se ni ložila na srpsku pesmu koja osvaja planetu.
Ozbiljna otcepljenost od realnosti i potpuno nerazumevanje ESC-a.

Ekipa iz Gnezda orlovog će ovo mnogo da voli. To je to isto, samo je TŽ još i šatrourbana, a time i groznija.

Мени је заправо Вукајлина пјесма таман и не знам шта бих ту мијењао, код ње ми је само наступ битан.

Там свакако да убаци још 30 секунди у наступ јер је греота да не искористи то вријеме.

БиД исто ништа не бих мијењао и знам да ће бити одлични уживо, али се слажем да ове две изнад имају предност ако поклопе све коцкице

Na plejlisti Tam, Mimi, Bojana i David, Haremke, Štrbac i verovali ili ne.... Fillari! 😅

S obzirom na proporcionalni sistem glasanja mislim da su baš male šanse da Mimi ne ode u Bazel.
Da. Ovo se pretvara u mini Breskvica situaciju gde se ona vec dramaticno izdvojila sa pregledima i lajkovima u odnosu na druge.

Pa realno, Mimi ima najveće šanse da dobije tvt, za žiri nisam baš sigurniji. Nekako mislim da će žiri biti naklonjeniji Vukajli, Tam i Princu. Vrlo je neujednačena situacija ove godine, mislim da može kao pobednik da ispliva i neko od koga se to ne očekuje, tipa Trendseter.

Dobro imamo CG, Austriju i Nemačku u pf, lakše se diše. Samo što za dijasporu ipak mora nešto "patriotski" poput TŽ da bi dobili 12.

Ako Mimi pokida i bude najbolja ok, ako neko bude bolji od nje treba da ide taj neko i to je to... za sada mi se Tam najviše sviđa i imam osećaj da neće biti kao Iva Lorens saobraćajka.

Неко написао да Мими треба да стави једно "муа" на крају пјесме, подржавам

Ne zanima me toliko plasman na escu koliko da pošaljemo ono što bude najbolje.
Alsolutno potpisujem.

Rezultat je svakako nemoguće predvideti u većini godina (i ova je jedna od takvih), tako da se ne isplati kalkulisati, već poslati najbolju pesmu.

Za mene je to Durum, Durum, iako totalno razumem ljude koji su skeptični i priviđaju isti scenario kao prethodne dve godine, ali iskreno da mi neko sad kaže da možemo u finale i da budemo 24. ja bih prihvatio bez razmišljanja 😁

Ne mora da znači da će žiri biti naklonjen Princu samo zato što je balada koja je lepo otpevana. Pesma je apsolutno nekonkurentna. Boris Subotić i Igor Simić su 2022. baš loše prošli kod žirija. Prošle godine Radošević i Bujaković nule u finalu...

već vidim da će Iskaz biti CHEGI na steroidima, na forumskom glasanju 15. mesto, a na PZE top 3 kod publike i onda ćemo da se čudimo kako to.

Svakako ne brinem za Princa, on je po meni otpisan. 2023. je makar imao pesmu koja je bila bait za naš tvt, sada apsolutno ne vidim ko će da glasa za njega osim rodbine.

Status
Not open for further replies.
Back