Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Pa realno, Mimi ima najveće šanse da dobije tvt, za žiri nisam baš sigurniji. Nekako mislim da će žiri biti naklonjeniji Vukajli, Tam i Princu. Vrlo je neujednačena situacija ove godine, mislim da može kao pobednik da ispliva i neko od koga se to ne očekuje, tipa Trendseter.
Žiri će sigurno forsirati i Tropico.

Kada sam slušao njegovu pjesmu (2 puta) bila mi je fina, mada je se sad ni ne sjećam.

Mi kad bi jedne godine napravili nacionalno finale sa do 10 pesama, imali bi sigurno najjači izbor..ovako sa 10 - 15 filera po godini ljude odbijamo od preslušavanja pesama...

Ubedljivo je najgori, u to nema sumnje.
Apsolutno se slazem.

Jedine dve pesme koje su mi priblizno u rangu odlicnih, ali ni to mi nije sjajno, su od Igora Simica (instrumental odlican) i Jelene Aleen.
Ostalo mi je jedva ok.
Blago sam razocaran sa izborom. Cak mi ni nema onih pesama koje mi se ne dopadaju, ali ipak bi moglo da ok prodju na Evroviziji. Prvi put ne verujem da mozemo u finale.
Ali to ne znaci da necu podrzati naseg predstavnika.

Jelena jedan dobar dan se prekrstila u Jelena Aleen?

vesna-rivas.gif

Obicno udjem ovde da se napunim negativne energije posto drugog izbora ovde nema. I jos vidim da neko napise da mu je najbolja pesma Igora Simica 😅😅😅 Jel moze revamp foruma please???? Nepodnosljivi ste odredjeni. Satkani od negative.

Inače na Twitteru ne hajpuju nešto Bojanu i Davida. Ono u fazonu su "Divni ste, krasni ste, ali nećete na Eurosong jer smo odlučili da pošaljemo Mimi Mercedez" 😂

Status
Not open for further replies.
Back