Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Да, јако су близу једна другој а велика је разлика између њих и остатка

Таша у топ 10, сцена

Definitivno se sa sigurnošću može reći da su se Mimi, tam, Haremke, Vukayla i Bojana x David izdvojili kao top 5, a skoro sigurno i da će neko od njih pobediti.

Po lajkovima, EurovisionWorld ocenama, spotify strimovima itd. su daleko iznad drugih.

Jedino tu može uskočiti kao džoker neko ko će kežualima biti dobar, tj Iskaz.

Iskreno mislim da Vukayla neće pobijediti čak i da bude dobar nastup, mislim da jednostavno nema potreban hajp

Mimi u Bazelu! 🔥

Attachments

• 624709D1-248A-4863-A928-AA1BCB65779F.webp
    624709D1-248A-4863-A928-AA1BCB65779F.webp
    195.3 KB · Views: 11
Meni je Vukayla super, ali mi možda najviše smeta što se baš čuje da je tekst na srpskom isforsirano dodat u pesmi za potrebe konkursa. Nekako mi se nije lepo uklopio.

Dok recimo kod Taše je sve toliko bejzik da taj Serblish dobro zvuči.

Meni je Vukayla super, ali mi možda najviše smeta što se baš čuje da je tekst na srpskom isforsirano dodat u pesmi za potrebe konkursa. Nekako mi se nije lepo uklopio.
To bi mi bio i najmanji problem, mogli bi za promenu da šaljemo englesku verziju.

Nešto mi fali u toj pesmi (ne znam sa li je do isforsiranog jezika i da li bi isključivo na engleskom bila bolja), ali mi je u ovoj konkurenciji još i ponajbolja.
Tim Vukayla.

Posle nje Lensy i Haremke.
Kod Tam su mi ok muzika i tekst, ali mi fali malo bolja produkcija.
Razumem da Mimi Mercedez ima parodiju na turbo folk, ali mi je taj ritam baš generičan i prežvakan, a ne sviđa mi se ni flow...

Tek sad sam shvatila da su Srđan i Ivan prošle godine bili skroz u pravu kad su hvalili pesme 😭

Tražim naslov pesme koji bi opisao kako se osećam kad se setim da Fića Baloš prošle godine nije ušao u finale i kad shvatim kako mi u glavi odzvanja"Žali srce moje, žaliće i tvoje".

A svet gori

8ptema.gif

Status
Not open for further replies.
Back