Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Pisao sam Tam da bi mogla u nastup koji treba biti moderan, ubaciti neki segment tradicije sa pšenicom kod Srba čisto radi dobijanja kojeg patriotskog glasa....
miljana-kuli%C4%87-miljana.gif

Na kraju dana, ko god da pobedi, mi cemo imati nastup drag kraljica na nacionalnoj televiziji i to na takmicenju za pesmu koja ce nas predstavljati u Evropi.

Olivera, hvala ti na tome, to je za razvoj jedne zemlje poput Srbije mnogo bitnije nego da li smo 5i, 15i ili 25i.

Dan nakon izlaska pesama, odzvanjaju mi neizmenično ,,dah po dah" od Vukayle i ,,durum, durum". Povremeno se proderem i "Harem girls breaking chains" :)

Vukajlinoj pesmi fali nešto malo, ne mogu da provalim tačno šta. U dinamici, instrumentalu... Možda nešto lokalno. Ali ako pokušam da je zamislim na sceni dok je slušam ima nerealno mnogo mogućnosti za predstavljanje.

Kod Tam mi i dalje fali neko raspevavanje na kraju, bukvalno me zanima kako će to izgledati na sceni. Ne znam što nisu iskoristili tri minuta do kraja da drže pažnju.

Mimi mi je opala na listi, ne sećam se nekako pesme, kad je pustim ponese, ali i dalje ne mogu da prežalim što nije uključila nekog ko zaista peva u bar na kraju.

Status
Not open for further replies.
Back