Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Mozda ludo zvuci ali..Danas se nasalih zamislite Karleusa udje u onom delu gde se kod Mimi cuju stikle , u breaku..pa odmah posle toga kad kaze : Ovde je ljubav tvrda , ovde je luda zurka, koliko guza mrda, taj tisi deo. Kunem vam se nek neko uspori , pojaca ili nemam pojma kako provali- to je Karleusin glas.. tu me secite
Ako se to desi, znamo ko ostaje u Beogradu.

Meni Vukajla skočila na drugo mesto, Haremke mi pale...
1. Tam
2. Vukajla
3. Bojana i David
4. Mimi
5. Haremke

Meni je ok Vukaylin miks srpskog i engleskog, ubola je sa ovim "dah po dah" i to je dosta prodaje
Nije mi se svidela Nadia prošle godine sa njenom kombinacijom jezika, bio mi je bezveze i srpski i engleski deo

Tam ima melodiju koja se mnogo ponavlja.. Nekako mi je mlaka... Vukajla mi je sa svakim slušanjem sve bolja. Slažem se da to našem narodu u zemlji i dijaspori nije baš prijemčivo ali baš mi zvuči moderno i moćno.
Plašim se samo da li i uživo zvuči isto....

Da je Mimi dosla i rekla: 'Ljudi ne brinite znam da kraj zvuci malo mlako, ali imamo koncept ceo spreman, kad budete videli nastup sve ce vam biti jasno ne brinite se nista mwah', onda bih bio miran.

Medjutim ona u onom lajvu nije nista takvo najavila, deluje mi da uopste ne razmislja u tom nekom pravcu i da se servirati neki krajnje basic nastup za siroke mase kod nas ali sustinski samo za lokalnu upotrebu.

Treći dan, druga prospavana noć i utisci koji se polako sležu i za sad je najrealnije opcija za pobedu Maja Nikolić. Došlo je njenih tri minuta i vreme je za 28. prvu nagradu, a ako bog da u maju i za 29.

Dok vi raspravljate o Mimi i Tam, Boky x Davy vrebaju iz prikrajka, čekaju priliku da ugrabe ono što im pripada, a to je pobjeda. Boky x Davy grabe, upiru se, grizu da njihovo muzičko Šesto čulo postane bitnije od onog filmskog Šestog čula od prije 25 godina. Od Beograda do Basela, od Rejkjavika do Vallete, od Dublina do Bakua, sva čula gledatelja, pa i to šesto, otvorit će se u maju kad ovaj pobjednički par stane na pozornicu! 🙌❤️💙😌🙌

IMAMO JURY bait u slucaju deliverovanja vokalnog
Тешко се може очекивати јурy баит ако се деливерује вокално. :confused:

Neverovatno mi je koliko sam u liniji sa nekim clanovima po izboru favorita za PZE a nisam cesto sa istima u izboru na FSC-u. Team Vukajla ovde. Ko hoce moze pristupiti Berklee katedri.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back