Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Što ste me ložili da gledamo šta hvata na prvu ako je izabrano merilo da gledamo šta postaje if-then potencijal nakon 48. slušanja 😭

Pa za svakoga je drugačije. I neću ovde botovati ni za koga ali da imam favorita imam. I prošle sezone sam bio podeljen i tek posle nastupa mi je Teya Dora najviše legla. Ove sezone gde nemaš jasnog favorita navijam za dark horse :D.

Ne bih da rušim sneška, ali žiri i Srbija na Evroviziji ne mogu da stanu u istu rečenicu lol.
Dosta dobra je Vukayla, ali ako nastup bude osrednji, meni je ovo potencijalni NQ.
I zato, fingers crossed da nastup bude strava😁

Ne bih da rušim sneška, ali žiri i Srbija na Evroviziji ne mogu da stanu u istu rečenicu lol.
Dosta dobra je Vukayla, ali ako nastup bude osrednji, meni je ovo potencijalni NQ.
I zato, fingers crossed da nastup bude strava😁

Delim mišljenje :D.

Sve zavisi od nastupa i kod nje i kod Tam recimo. Sličan je to vajb i nastup mora da presudi.

Meni je najveći problem što Vukayla, Mimi ili Tam mogu da pojedu sa nastupom na PZE, ali da bude posle teška flopara na ESC, jer uverili smo se i prošle godine, koliko RTS može da unakazi nastup i nema hrabrosti da zahteva bolje.

Ja stvarno ne znam šta bi Vukayla mogla da izmeni u pesmi da bi bila konkurentnija i da bi oduvala na prvo slušanje. Mislim da je u njenom slučaju dovoljan samo moćan i dobro osmišljen nastup.

Meni je najveći problem što Vukayla, Mimi ili Tam mogu da pojedu sa nastupom na PZE, ali da bude posle teška flopara na ESC, jer uverili smo se i prošle godine, koliko RTS može da unakazi nastup i nema hrabrosti da zahteva bolje.
A to standardno, s tim što Mimi ima blagu prednost zbog toga što je prijemčivija dijaspori i možda još nekoj državi u tvt.

Tam i Vukayla moraju da imaju nastupe a la Teya Dora, po režiji, grafici, scenografiji, ako ne i bolje.
Nemam favorita stvarno, svejedno mi je ko će ići, samo zapažam...

Mslm ja računam da u nekom idealnom svetu jedino Vukayla iz izdvojenog top 5 (tam, Mimi, Haremke, Bojana x David i ona) zvuči kao pesma koja može proći dobro kod žirija (ne pričam za ESC pošto je to uvek upitnik, nego na PZE).

Tako da bi možda mogla sa drugim ili čak trećim mestom kod publike da pobedi u zbiru, iako mislim da će to biti teže za učiniti nego pobediti žiri. Naravno pod uslovom da zna da peva lol

Pa na stranu što je upitno da li bi je pze žiri izgurao kao svog pobednika pored raznih nekih opcija, još upitnije je koliko ona i sa vrlo skockanim nastupom može da uđe u top 5 naše publike, moralo bi par njih iz tog prijemčivog balkanskog top 5 da podbaci, i da ni Iskaz ni niko drugi ne iznenadi nastupom da se umeša u taj vrh.

Status
Not open for further replies.
Back