Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Ćao ljudi, nisam se dugo oglasila, pa evo sad kad je prošlo 2 dana od objave pesama da se malo raspišem. :ROFLMAO:

Prvo, mi Haremke smo baš zadovoljne reakcijom i trenutnim pozicioniranjem na ESC sajtovima i YT reakcijama. Situacija da smo u trendingu je za nas neverovatna, tako da smo mi već negde ostvarile nešto što je za Dreg bilo skoro pa nemoguće u SRBIJI. Nastup je napravljen tako da našu pesmu samo energetski treba još više da podigne, od koreografije, kadriranja, kostima i propratnog propa očekujemo samo da još više doprinese celom paketu. Sinoć smo imali "promociju" naše pesme u KC Gradu (u prilogu imate sliku) i reakcija naše publike na pesmu je bila odlična, tako da za nas je ovo več uspeh, ali dajemo maksimum jer cilj je 3 minuta u polufinalu, a i u finalu.

Kad smo kod toga, ovo je sad moj stav, nema veze sa ostalim Haremkama. Definitivno je 2. polufinale "jače", tako da smo imali sreće malo, tako da bih u 1. pf izdvojila: Bojanu i Davida, oni su mi ahhh čula sam pesmu odavno i znala sam da je to dobar paket. Produkcija odlična! Najveće iznenadjenje mi je Iskaz, kakva energija!! Oni nastupaju pre nas, tako da će nam podići energiju na max! Meni su oni top! Još bih pomenula Biber, ja glas Kaline obožavam, što bi Alex Radović rekla: "ona mene mazi dok peva". :LOL:
2. pf: definitvno moj favorit (smem da ga imam, pored Aladina ahah) jeste TAM! Jedva čekam njen nastup, devojka zna šta radi, tako da uživaćemo! Pored nje izdvojila bih Mimi, pratim je preko 10 godina, zanimljiva pesma, nastup mora da kida, ALI očekivala sam mogo veće "gruvanje", no verovatno ima "keca u rukavu i džoker u džepu". :cool:

Ima tu još finih pesmica, sigurno će se neka i nastupom izdvojiti, ali eto ovo je kratak osvrt na izvođače i pesme koje se najviše komentarišu.

I da, hvala na "podsticaju" da sinoć nastupam uz "Novo, bolje". Šteta što je Konstrakta požurila, mada ko zna što je to dobro. :LOL:

IMG_20250129_124757_008.webp

Haremke nisam ni prokomentarisao kako treba. Moram reći da pesma baš gruva do kraja drugog refrena, refren izuva bukvalno, i onda dođe bridge koji mi skroz para uši, odnosno ono "alal ti vera Aladine"
Hvala ti! Taj deo je mnogo bolji na sceni uz scenografiju, mislim nadam se da će to da ispadne kako treba! Mi smo pesmu pravili za takmičenje, što znači da možemo da imamo koreografiju: u prva 2 refrena istu i nadamo se "zaraznu" (nama se baš dopada), a u poslednjem pravimo žurku, ali i scenski momenat: deo "Alal ti vera..." treba da bude onaj trenutak kad se sve menja na sceni, pred kulminaciju. :)

Status
Not open for further replies.
Back