Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
I hoće li ići neko u RTS klub na predstavljanje i druženje sa takmičarima? Od 3. do 7. februara, svake večeri od 19h predstavlja se po šestoro.
U ponedeljak su Mimi, Tam, Sedlar, Maršali, Lensy i Gift & Roses.

Broj mesta je ograničen. Ulaz je slobodan.

Ja ne bih otpisivala Princa. Ima sve što prosečan TV gledalac voli: jedinu baladu u takmičenju, lepo peva, ružan nije, verovatno će imati i slatke balerine. Učestvovao u Na večeri kod-znači zna da kuva.

Nego, nema emisije "Jedan dobar dan". Štajkuje Zabavna redakcija, šta li je?

Znači, promocija pesama samo do 11 ujutro.

Ja ne bih otpisivala Princa. Ima sve što prosečan TV gledalac voli: jedinu baladu u takmičenju, lepo peva, ružan nije, verovatno će imati i slatke balerine. Učestvovao u Na večeri kod-znači zna da kuva.

Nego, nema emisije "Jedan dobar dan". Štajkuje Zabavna redakcija, šta li je?

Znači, promocija pesama samo do 11 ujutro.
Bila oko 2 Tam.

Zanimljivo mi što vranjanac Princ ima pesmu Mila, a Mila (takmičarka) je isto iz Vranja

Što se tiče njega verovatno će ući u finale i to je maksimalan domet. Ni prošli put se nije proslavio kod žirija, tek neće sada.

I hoće li ići neko u RTS klub na predstavljanje i druženje sa takmičarima? Od 3. do 7. februara, svake večeri od 19h predstavlja se po šestoro.
U ponedeljak su Mimi, Tam, Sedlar, Maršali, Lensy i Gift & Roses.

Broj mesta je ograničen. Ulaz je slobodan.
Kako se prijavljuje za to?

Mnogo ste naivni. Glasovi zirija u finalu ici će Princu, Tropico bendu, Kurticu, Natasi Kojic, Jeleni Pajic(ako prodje) pa verovatno nesto i Maji Nikolic.
A ovo sto ostane podelice na nase favorite. 😭

U polufinalima žiri uglavnom da dosta bodova poznatijim pjevačima, tako da možda npr Tropico i Tanja Banjanin dobiju dosta bodova.

Status
Not open for further replies.
Back