Slali smo sve moguće žanrove poslednjih 10 godina na esc od popa srpskog, engleskog, etna, balada, Konstraktu, neke mracnije pesme, bukvalno sve moguce i žiri nas je uvek izignorisao.
Još samo rep nismo probali poslati!
Bila oko 2 Tam.Ja ne bih otpisivala Princa. Ima sve što prosečan TV gledalac voli: jedinu baladu u takmičenju, lepo peva, ružan nije, verovatno će imati i slatke balerine. Učestvovao u Na večeri kod-znači zna da kuva.
Nego, nema emisije "Jedan dobar dan". Štajkuje Zabavna redakcija, šta li je?
Znači, promocija pesama samo do 11 ujutro.
Pitajmo Milu sta je platila.Zanimljivo mi što vranjanac Princ ima pesmu Mila, a Mila (takmičarka) je isto iz Vranja
Oni su prošli PZE gde su učestvovali sa sličnom pesmom imali duplu nulu u finalu. Jeste konkurencija bila jača, ali opet.Ako cemo tako, ja vise tipujem na Biber. I daleko bolji su od Princa![]()
Tim bolje, Vukayla da pokupi glasove zirija.Oni su prošli PZE gde su učestvovali sa sličnom pesmom imali duplu nulu u finalu. Jeste konkurencija bila jača, ali opet.
Kako se prijavljuje za to?I hoće li ići neko u RTS klub na predstavljanje i druženje sa takmičarima? Od 3. do 7. februara, svake večeri od 19h predstavlja se po šestoro.
U ponedeljak su Mimi, Tam, Sedlar, Maršali, Lensy i Gift & Roses.
Broj mesta je ograničen. Ulaz je slobodan.
Samo se ode u klub ( zgrada Radio Beograda, ulaz iz Svetogorske), pa ako ima mesta, uđeš.Kako se prijavljuje za to?
Pa, ako je "rep" žiri, možda i hoćePa za rep ziri sigurno nece glasati. Vukayla je najsafe izbor.