Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Šta se sve pisalo o Hurricane nakon spota za LL... stvarno svaka čast svima koji se odluče na ovaj potez i predstavljanje na izboru koji gleda i komentariše cijela nacija + ljudi van iste, ja bih odustao nakon 2 negativna komentara

Palo mi je na pamet da će Mimi nositi trenerku na nastupu. Rekla je da neće nositi ništa etno, nego nešto u svom stilu i u nešto što je blisko ljudima ovde. Prva asocijacija na to mi je trenerka.

E sad baš želim da pobede Mimi ili Haremke, da pristojna Srbija završi na aparatima.

Šta se sve pisalo o Hurricane nakon spota za LL... stvarno svaka čast svima koji se odluče na ovaj potez i predstavljanje na izboru koji gleda i komentariše cijela nacija + ljudi van iste, ja bih odustao nakon 2 negativna komentara
Doslovno. Hurricane su imale jezive komentare, čak i nakon nastupa, tipa da izgledaju kao amsterdamske prostitutke i ko zna šta još. Luka Blek takođe sve najgore. Stalno kukamo što neka poznatija imena neće da se prijave, ali i zašto bi trpeli da ih neko vređa i naziva pogrdnim imenima.

E sad baš želim da pobede Mimi ili Haremke, da pristojna Srbija završi na aparatima.

Doslovno. Hurricane su imale jezive komentare, čak i nakon nastupa, tipa da izgledaju kao amsterdamske prostitutke i ko zna šta još. Luka Blek takođe sve najgore. Stalno kukamo što neka poznatija imena neće da se prijave, ali i zašto bi trpeli da ih neko vređa i naziva pogrdnim imenima.
Vredjala se i Konstrakta. Cak i nakon uspeha na Evroviziji. Ne treba ni obracati paznju na to…

Sve ste u pravu.
Ali Hurricane nisu vredjali ni priblizno kao Luku i Teyu, pa i Konstraktu. Imale su one i uvreda ali mnogo vecu podršku ljudi za razliku od Luke. On je bio izlozen najvecim uvredama, definitivno nas najomrazeniji predstavnik, a odmah za njim Teya. Bar kako se meni čini. Teya ne toliko zbog sebe, vec zbog nezadovoljstva ljudi sto nije pobedila Breskvica.

Što se tiče tih optužbi svi naši predstavnici su imali i grozne komentare kako i one pozitivne... to nije ništa novo!

On glas ima, talentovan je, ali i prošli i ovaj put hoće da ide sa iskalkulisanim, proračunatim pesmama koje će se svideti publici od 45+ pa nadalje.
Dodaj deceniju (ili dve) lol

(Publika od 45 je muzički rasla tokom 90ih, otprilike uz grandž, hip-hop i tehno... kako ko po sopstvenom ukusu... ali bi ovo Prinčevo i tada bilo malo zastarelo lol)

Ja gledam sad snimak Jednog (dobrog) dana i sad gosti Maršali. Moram da kažem da su mi jako slatki i baš onako nevino iskreni 🥲

Na osnovu reakcija na društvenim mrežama nakon današnjeg nastupa u JDD mislim da je najbolje da pobede Harem Girls

Status
Not open for further replies.
Back