Bukvalno niđe veze ovo što si napisao sad lol niko od ovih ljudi osim B&D neće biti u top 5Pa tako kako je glasao prethodne dve godine tako smo i prosli. Ne znam kome mislite da ce žiri dati najvise poena? Haremkama ili Mimi? Nema teoretske sanse, jer zaboravljate i da su clanovi zirija muzicari svih zanrova. Nerealno je. Moja pretpostavka od zirija najvise Princ, Tropico, Maja, Bojana i David, Natasa Kojic...
Dobro, kazes da ziri nikome od ovih ljudi nece dati poene i da ce im podeliti nule, ali ne odgovaras na pitanje.Bukvalno niđe veze ovo što si napisao sad lol niko od ovih ljudi osim B&D neće biti u top 5
Na pitanje su ti bukvalno svi odgovorili, kao i svake godine, favoritima fanova.Dobro, kazes da ziri nikome od ovih ljudi nece dati poene i da ce im podeliti nule, ali ne odgovaras na pitanje.
Kome će onda ziri dati najvise poena po tebi?
Na Fsc?Ako ne ode ove godine na fsc (a nažalost verovatno neće) voleo bih da se dogodine ponovo prijavi na pze i to sa još boljom pesmom (jer očigledno da stvarno ume i da je dobra u ovome, a novo je lice)![]()
A ko su favoriti fanova? Da li mislis na favorite koje mi na forumu favorizujemo ili generalno po mrezama? Recimo ja nigde nisam videla da se Tam nesto preterano favorizuje osim ovde. Da li onda ona spada u te favorite ili ne. Vukayla isto. Meni licno jeste favorit ali ne i sirokim masama. Mislis i da ce neki novi Zika Zana ili Dejan Petrovic glasati za Tam, Mimi, Vukaylu ili Haremke? A neko takav ce opet biti u ziriju. Da se žiri pitao 2023 bi otisla Nadja, toliko o tome da favorizuju "favorite fanova"Na pitanje su ti bukvalno svi odgovorili, kao i svake godine, favoritima fanova.
Da, upravo to mislim. Ja ne znam šta nije jasno.Mislis i da ce neki novi Zika Zana ili Dejan Petrovic glasati za Tam, Mimi, Vukaylu ili Haremke? A neko takav ce opet biti u ziriju.
Ja bas imam suprotan utisak, mislim da ce flopovati zestoko. Jedino se ponekad zabrinem jer vidim da ima dosta pregleda na YT, a onda se setim da ih je kupio, tako da bez brige, sigurni smo ove godine da nas nece predstavljati on.Žiri će itekako nagraditi Princa, ako cemo realno on je ove godine mozda i najjači vokal tamo. To sto je pesma losa je druga prica. Ali da zna da peva zna. A i od publike ce dobiti bas bas dosta. Ja vidim scenario u kom i njega saljemo u Bazel. To je poprilicno realna opcija, ma koliko nam se ne svidjala.
I Cobi koji glasa za Moj prvi oziljak na dušiZiri glasa za najveci ESC potencijal, ne za zirijevsku pesmu i izvedbu. Aleksandra Kovac koja glasa za Uraganke, kako da ne.
Maja se mozda krevelji dok peva poslednjih godina, ali to ne menja cinjenicu da je zena ne tako davno razbijala kako peva. A sigurno da to moze i danas bez tog kreveljenja. I bas suprotno, mislim da ce ove godine imati visoke bodove kod zirija, jer se smirila i ne vredja rts i slicnoAli teorija da će Maja Nikolić biti jedan od favorita žirijažena koja odavno već name veze s vezom s pevanjem, žena koja je u pola svojih učešća do sad ispala i najbolji rezultat joj je 10. mesto na Beoviziji 2018.
Bukvalno mi je tragikomično za pročitati tako nešto
Da, upravo to mislim. Ja ne znam šta nije jasno.
Kad pričam o fanovima, ne mislim na široke mase o kojima ti pričaš, i to je vrlo jasno.
Samo ću reći: Pze22 drugo polufinale - pobjednik žirija Gift - Haos.Žiri će itekako nagraditi Princa, ako cemo realno on je ove godine mozda i najjači vokal tamo.
Prošle godine Breskvica pobijedila kod žirijaSamo ću reći: Pze22 drugo polufinale - pobjednik žirija Gift - Haos.