Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
I po Kristitinom ponasanju se videlo da su bas smoreni, i da ce ova situacija u zemlji dosta da utice i na PZE, jednostavno mislim da nije adekvatna atmosfera za ovaj festival.

Ma samo neka situacija u zemlji bar do 2. marta ostane koliko toliko ,,zdrava" i pod kontrolom, da se PZE uopšte i održi kao festival ove godine, te da ne pucamo i kotizacijom i bez predstavnika u prazno, ne daj Bože. 🙏

A da li će Mimi, Haremke, Tam, Kurtić ili neki anonimus da pobedi, postaje u ovakvoj situaciji u zemlji pa i konkurenciji na ovogodišnjem PZE-u, skoro pa sekundarno.

Konkurentnu pesmu za neki top, top plasman nemamo. Tu jednu koja se izdvojila, pucalo bi se ciljano samo na televot i tu vidim jedinu našu šansu ove godine po pitanju nekog potencijalno solidnog do dobrog rezultata.

Publici na ESC-u danas, MORAŠ biti zanimljiv , harizmatičan i originalan pre svega a neka nebitnoća i 100x vidjeno i sažvakano, publika na ESC-u kažnjava debelo, NEĆE I NE ŽELI.

U principu, ili ih zalepiš za ekran da te čuju i gledaju pa i glasaju ili ih oteraš na piš pauzu do sledeće zemlje tj. pesme.

Ali na početku i na kraju, nek je zdravlje samo i neka dobijemo svog predstavnika ove godine !

I po Kristitinom ponasanju se videlo da su bas smoreni, i da ce ova situacija u zemlji dosta da utice i na PZE, jednostavno mislim da nije adekvatna atmosfera za ovaj festival.
Kristina je smorena i dok vodi kviz Stigni me ako znas. Na silu pokusava da ispadne smesna. Uvek je takva osim u green rumu 😁

Samo ću reći: Pze22 drugo polufinale - pobjednik žirija Gift - Haos.
Pa to je upravo ono o cemu pricam, oni uopste ne favorizuju nase favorite vec glasaju za skroz 10-te. To sto se poslednja dve godine poklopilo sa nasima ne znaci ama bas nista.

Ne mora da ide neka ludacka pesma na Esc-u da bi pobedila. Ustvari uopste i ne treba da bude, ne moze uvek Maneskin da pobedi.

Volela bih da posaljemo kompletnu pesmu, a ne da se uzdamo u neki revamp koji na kraju propadne ili da li ce izvodjac da oslobodi glas i oslobodi se treme do Evrovizije ili bla bla bla.

Pa dobar je i ovaj što je radio Letovcima. Gledao sam mu neke slike po instagramu, kreativan je dečko.

Ova godina izgleda da će stvarno slaba biti, a lista potencijalnih pobjednika se sve više smanjuje. Možda Njemačka stvarno pobijedi ove godine lol.

Status
Not open for further replies.
Back