Lightingstorm
Iskusan član
U intervjuu koji je dala juče kaže da nimalo neće ličiti na nastup LET 3, iako je isti momak režiser.Sto se tice Mimi, ja sam nju vec od ranije poredio sa Let 3, cak i pre nego sto sam znao za to ko joj radi nastup.
Očekujem da kao i Let 3 na Dori ona bude vokalni raspad, da nastup bude na granici dobrog ukusa i da sve bude haos i galama i da na tu galamu i pobedi.
Žena se krevelji i u studijskoj verziji ti misliš da se neće kreveljiti uživo, nađi mi jedan skorašnji snimak gde se ne kreveljiMaja se mozda krevelji dok peva poslednjih godina, ali to ne menja cinjenicu da je zena ne tako davno razbijala kako peva. A sigurno da to moze i danas bez tog kreveljenja. I bas suprotno, mislim da ce ove godine imati visoke bodove kod zirija, jer se smirila i ne vredja rts i slicno
Evo ovdeŽena se krevelji i u studijskoj verziji ti misliš da se neće kreveljiti uživo, nađi mi jedan skorašnji snimak gde se ne krevelji![]()
Hahahahahaha ovo je pobeda!Ovde gore je Breskvicinu pesmu nazvala 'Krilo orlovo'.
To što se meni, tebi ili bilo kome ne svidja njena boja glasa je druga stvar. Ali reći da ovo dobro otpevala može samo neko ko stvarno nema sluha za muziku.Arlaukače bukvalno sa sve onim njenim Čombe oOoOoOoO vibratom
To što se meni, tebi ili bilo kome ne svidja njena boja glasa je druga stvar. Ali reći da ovo dobro otpevala može samo neko ko stvarno nema sluha za muziku.
Bukvalno ovakoArlaukače bukvalno sa sve onim njenim Čombe oOoOoOoO vibratom
Imala je sluha 90ih, necu da lazem volim njene pesme "Uzmi me" i "Svaki sam tren tebi sudjena", ali posle je pocela da se krevelji, budimo iskreni.To što se meni, tebi ili bilo kome ne svidja njena boja glasa je druga stvar. Ali reći da ovo dobro otpevala može samo neko ko stvarno nema sluha za muziku.