Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Meni je Mask bolja od Ramonde (što i nije teško s obzirom da mi se kod Ramonde dopao jedino nastup na PZE). Kakav bi rezultat ostvarila je jako teško reći, ali činjenica je da pesmu za neki top plasman svakako nemamo.

Pa tu su negde, a obzirom kako smo prošle godine prošli sa Ramondom, ne bih ponavljala istu priču i ove. Plus je Ramonda imala predobar nastup, dok za Mask ne znamo ništa još uvek. Slobodno neka me demantuje, ja samo kažem da imam utisak da Vukayla može da napravi još bolju pesmu, ne bih je za sada slala po 18. mesto tbh.
Kakve veze ima Ramonda sa Maskom? Dva potpuno razlicita zanra. Mask radjena mudro, ima build up, zavrsni refren se menja, ima hip hop - trap deo na samom pocetku, vrlo evrovizijski i svetski. Vukajla jeste vrlo muzicki pismena, ali i kapira aktuelne muzicke trendove. Ramonda ima elemente srpsko vizantijske muzike. I vec smo apsolvirali da su rezija i nedostatak kreativne direkcije pomogli losem plasmanu Teyinom. Zavisi od nastupa, naravno, ali da je ovo kandidat bilo koje zapadnoevropske pesme kao sto su Svedska, Norveska, Finska, pukli bi pare za nastup i bili u top 10. Ali hajde da vidimo prvo nastup.

Last edited:
Pa tu su negde, a obzirom kako smo prošle godine prošli sa Ramondom, ne bih ponavljala istu priču i ove. Plus je Ramonda imala predobar nastup, dok za Mask ne znamo ništa još uvek. Slobodno neka me demantuje, ja samo kažem da imam utisak da Vukayla može da napravi još bolju pesmu, ne bih je za sada slala po 18. mesto tbh.
Ramonda stvarno nije ništa posebno. Iskreno jedna od najgorih naših pesama koju smo slali. Teya mi je sipmatična, odlično peva, bio je i lep nastup ali pesma prosek, bolje bi prosla sa Dzanumom.

Mask mi baš ima taj evrovizijski vajb.

YT Lista slušanosti
05.02. Presek u 22h

Top 10
1. Mimi Mercedez - 445.000
2. Princ - 251.000
3. Ivana Štrbac - 202.000
4. Harem girls - 185.000
5. Filari - 184.000
6. Bojana i David - 181.000
7. Natasa Kojic - 179.000
8. Tam - 167.000
9. Maja Nikolić - 104.000
10. Vukayla - 92.000

*u trendingu 4 pesme - Mimi, Haremke, Tam i Vukayla

* Pesma Ivane Strbac je 3. pesma koja je prešla 200.000 pregleda.

* "najveci napredak" - Mimi +40.000, Princ +24.000, ostali su u protekla 24h ostvarili manje od 20 hiljada pregleda.

Vukaylijina pjesma mi je baš bila ostavila jak utisak nakon prvog slušanja, ali sada nakon nekoliko dana moram priznati da mi je malo generična :/

Da prepevam My number one i mene da pošaljete, predstaviću dostojanstveno forumski svet.!

Мајо сабери се
Ne znam ko bi osim Maje lično i personalno mogao da izusti da je zaslužila da nas predstavlja. :ROFLMAO: Na osnovu čega? Nedoličnog ponašanja u emisijama kojekakvih opskurdnih televizija? Istupima ludila u javnosti, teorijama zavara? Učešćima u rijalitijima? Pljuvanju (pa lizanju) po javnom medijskom servisu? Perfidnom i prostačkom vređanju svojih kolega javno? Izuzetne zasluge, mora se priznati. 💀

Last edited:
Vukayla je lutkica i pesma joj je jako lepa, ali imam osecaj da bez savrsenog nastupa ne bi prosla ni u finale na escu..da li je rts spreman da sprovede savrsen nastup, cak iako Vukayla ima ideju? Ne bih rekao..

Status
Not open for further replies.
Back