Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Sto se tice Mimi bolje da se fokusira na revamp u zadnjem minutu pa da idemo po to 16. mesto 🥰 Fora da neko 'udje sa njom na scenu u delu kad se cuju stikle' mi je skroz besmislena, stvarno ne vidim poentu i nadam se da je u pitanju nesto sto je neki fan random lupio pa se zavrtelo po mrezama.

Ozbiljan favorit iz senke.
Jer u glasanju nije bitno koliko ima ljudi kojima se ne sviđaš, već koliko ima ljudi kojima se mnogo sviđaš. Tako da ako te 80% Srbije mrzi, a 3% obožava i tih 3% je veoma aktivno na telefonu, there you go.
Aladin je za mene grower definitivno, kao i Mask. Inače prvi put kada sam slušao Aladina čuo sam “Da ti greje dlanove dok se drugi BRSTE” 🤣🤣🤣

Sto vise slusam pesme sve zelim da nas predstavlja Vukayla. Al' opet kao sto rekoste zena je toliko talentovana i inteligentna da mislim da kad bi opet probala u naredne dve godine da bi bukvalno mogla i za koplje vise nesto da pripremi i bukvalno da bude kandidat za pobedu bre

Mask jeste dobra pesme ali ne i potencijal za najvisi plasman na ESC, realno. Mada znamo i za teorije da povratnici retko kad ponove uspeh iz prvog pokusaja tako da ne treba ni tu kalkulisati, mozda se ove godine poklopi da bude njena godina i ja sam ok sa tim.

Status
Not open for further replies.
Back