Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
2009. ispali zbog sabotaže očiglednog pobjednika publike koji je nedsvbo izašao iz talent šoua od strane žirija

2013. glasala samo publika da narod bude zadovoljan - ispali zato što nije bilo žirija pa pobijedio favorit publike koji je izašao iz talent šoua nedavno

E pa sad vi

Mimi je opet "isprozivala" Mariju Šerifović u intervjuu – kaže da se katastrofalno ponašala, bila neumjesna i krindž. Sad će ta otrovna škorpijetina uraditi sve što može da ova ne ode.
Pa svejedno neće Marija ponovo biti u žiriju. Bilo bi glupo da bude dve godine za redom. Tako da ne vidim kako može bilo šta uraditi "da naudi Mimi". To što će kao i svake godine izdvojiti favorite na tviteru nije ništa. A i ne deluje mi Marija kao neko ko je sujetan pa će zameriti to što je ova rekla. Ako joj se svidja Turbo žurka ona će to I reći bez ustručavanja.

Teze je odgovoriti , a ko je ove godine u stvari bitan? Lako je nabrojati nebitne.
За врхунски резултат нико. Али за ту ннеку средину табеле, са потенцијалом изненађења Там, Вукајла и Харемсице. С тим што би са Харемсицама сасвим сигурно били у центру медијске пажње западних медија, што би чак и била добра реклама у маси лоших ствари које нам се тренутно дешавају

Mimi bukvalno izjavila da ne zna da peva i igra, a vi se kladite na sigurno finale
Niko se ne kladi, poenta je da ona ima to nešto što će privući glasove dijaspore. Ništa što se tiče ESC-a nikada nije sigurno. A inače su mnogi koji nisu znali da igraju i pevaju često prolazili u finale, tako da ni to baš nije neka merodavna referenca.

Fora je u tome što Mimi ima takvu pesmu gde uopšte i ne mora da "igra", bar ne na neki ustaljeni način, tačno naučena koreografija i to.
Dovoljno je da bude "quirky" i da ima "attitude"

Sa Haremkama bi imali propraćenost... Tam i Vukayla bi imale šanse da se svide žiriju odn. bilo bi nade za to... Mimi ako ode žiri siguran potop bez ikakve nade za dobar plasman kod njih, dijasporu bi imali ali stance čisto sumnjam jer pesma nema efekat Rim tim tagi dim i Cha cha cha... Moje mišljenje da Mimi nije izbor sa najviše potencijala već najsigurniji izbor za neko 15. mesto, dok ostali (Haremke, Tam i Vukayla) mogu da budu i tipa 9. mesto u sveukupnom zbiru, ali i neko 20. mesto....

Sa Haremkama bi imali propraćenost... Tam i Vukayla bi imale šanse da se svide žiriju odn. bilo bi nade za to... Mimi ako ode žiri siguran potop bez ikakve nade za dobar plasman kod njih, dijasporu bi imali ali stance čisto sumnjam jer pesma nema efekat Rim tim tagi dim i Cha cha cha... Moje mišljenje da Mimi nije izbor sa najviše potencijala već najsigurniji izbor za neko 15. mesto, dok ostali (Haremke, Tam i Vukayla) mogu da budu i tipa 9. mesto u sveukupnom zbiru, ali i neko 20. mesto....
Ne uzdajte se uz žiri. Teya je od njih dobila 22 boda prošle godine, Vukayla i Tam nemaju šanse nažalost.

Sto se Mimi tice best case scenario za nju je da prodje kao Let 3, sto bi svakako bio istorijski plasman za Srbiju, tek drugi plasman na levu stranu tabele u poslednjih 10 godina. Lol

Mozda i Haremke mogu da gadjaju na tu cirkus publiku.

Tam i ostalo je sve previse mlako i neupečatljivo.

Vukayla ima u sustini dobru pesmu ali moraš da je slušaš 5 puta da to shvatiš.

B&D bi se verovatno plasirali u finale i tamo dno.

Ne znam koliko bi bili sa Haremsicama u centru paznje, jer po meni to je davnih dana na ESCu prevazidjeno. To je i 2007. godine bila ispricana prica i outdated.
Bili bi jer dolaze iz Srbije. Mi a i generalno drzave sa Balkana nikada nisu bile toliko otvorene i ne ocekuje se od nas da tako nešto posaljemo. Mislim da i sa njima uopste ne bi pogresili.

Nažalost, Tam i Vukayla su prilično rizični izbori za tvt, ako ne bude bilo dosta upečatljivog nastupa, gotovo je sigurno da bi nam šanse za finale bile mizerne. Nerado to kažem, jer bih lično mnogo više voleo pesme tog tipa kao naše predstavnike nego Mimi, ali ako Mimi bude bila dobra na sceni, a ubola je taj neki zvuk na koji se prži šira narodna masa i dijaspora, najlogičniji izbor bi bila upravo ona.
Haremsice nažalost nemaju pamtljivu pesmu i gotovo sam siguran da bi bile iskulirane, jer taj fazon jeste davno isfuran. Negde ga je patentirala Dana International pre skoro 30 godina, svi pokušaji nakon toga nisu bili uspešni.

Tam i Vukayla bi imale šanse da se svide žiriju odn. bilo bi nade za to...
Tam mi je ubedljivi #1 ove godine, ali šanse da bi žiri nagradio pesmu kao što je Durum Durum su otprilike 0. Mračna, eksperimentalna pesma, sa etno motivima, gde gotovo da nema pevanja je otprilike recept sa jednocifren broj poena kod njih.

Mislim da bi je i televote izignorisao jer RTS nije u stanju da napravi vizuelno jak nastup. Pretpostavljam da bi prošla kao Luka.

Status
Not open for further replies.
Back