Pa i Marina je bila u tom fazonu prosle godine ali meni je iskreno Marina institucija za Mimi.
Ne koja je je pesma već koji je najbolji celokupni paket... ali nažalost većina publike u Srbiji glasa po dva kriterijuma..Tam moze da me iznenadi samo ako ima neku super koreografiju ali cisto sumnjam da ona uopste ume da igra.
Sta znam, meni je Mask odlicna pesma za ziri.
A sto se tice glasanja publike ove godine, super bi bilo da publika odluci, ali da odluci koja je pesma najbolja a ne koji je izvodjac najpoznatiji.![]()
Mislim da bi prošla i gore od Luke na televote. Definitivno bam treba jedna energičnija pesma i energičnjja godina posle Konstrakte, i ove dve mračnije i tihe pesme. Treba nam nešto da podigne masu i ljude kao HurricaneMeni se sviđa Durum Durum, ali tu bi bila potrebna NASTUPČINA da bi ona nešto uradila. A i mislim da bi kod dijaspore prošla kao mešavina Luke i Teye, a u slučaju mlakog nastupa još gore.
publika ima velik uticaj??Ako je proporcionalni sistem Mimi pobedjuje kao kuća
Tačno. A i veliki deo Breskvicinih prošlogodišnjih glasača(da ne kažem svi) se smorio zbog toga što ona nije pobedila. Oni misle da se publika ništa ne pita i da RTS preko žirija šalje koga on želi. Među njima ima i dosta onih koji ove godine verovatno navijaju za Mimi, ali neće glasati jer misle da je namešteno.Nije Mimi bas toliko popularna kao Breskvice.
Ne moze da ima onu drasticnu razliku u glasovima kao Breskva prosle godine.
Nema sanse.
Nije, ali su ostali mnogo nepopularniji nego konkurencija koju je Breskvica imala.Nije Mimi bas toliko popularna kao Breskvice
Pa ja msm ne bas.Nije, ali su ostali mnogo nepopularniji nego konkurencija koju je Breskvica imala.
NetačnoTeya Dora je bila isto toliko nepoznata kao i one.
Me bih da kupim sneška ali ove godine nema Konstrakte. Pesme od Tam i Mimi nisu na "foru" niti su catchy kao In Corpore SanoAko je Konstry mogla da pojede Saru Jo i to sa duplo više glasova, mislim da ni Mimi nije 100% sigurna da osvaja publiku, kao što smo donekle rekli ovde svi, sve zavisi od nastupa, Mimi, Tam ili Vukayla (a možda i neko iznenadi van njih tri)
Edit: Mimi Mercedez je prva takmičarka koja je ove godine prešla 500.000 pregleda na YTYT Lista slušanosti
06.02 - Presek u 21h
Top 10
1. Mimi Mercedez - 486.000
2. Princ - 272.000
3. Ivana Štrbac - 205.000
4. Bojana i David - 196.000
5. Harem girls - 195.000
6. Filari - 188.000
7. Nataša Kojić - 181.000
8. Tam - 174.000
9. Maja Nikolić - 108.000
10. Vukayla - 96.000
* u trendingu i dalje 4 pesme - Mimi, Haremke, Tam i Vukayla.
* "najveći napredak" - Mimi + 40.000, Princ + 22.000, Bojana i David +15.000. Ostali su u protekla 24h ostvarili manje od 15.000 pregleda.
*sumnjivi pregledi do sada primećeni kod Princa, Natase Kojic, Ivane Strbac i Filarija.

Htela sam reći Tam i Vukayle**Me bih da kupim sneška ali ove godine nema Konstrakte. Pesme od Tam i Mimi nisu na "foru" niti su catchy kao In Corpore Sano