Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Ja sam u Ramondinu pobedu bio siguran tek nakon što smo videli nastupe. Teya nas je sve iznenadila dok je Breskvica tu žestoko podbacila. Posle polufinala sam bio siguran da ide Teya.

Do polufinala sam mislio da ide Breskvica.

Pravila sam proracune ovde, da Ramonda prolazi sa 10 i 10, jedino nisam ocekivala da ce da dobije 12 od zirija.
Da je opet u ziriju Sajsi i Marija kao prosle godine, ocekivala bih da Mimi prodje kod zirija isto kao sto Breskvica nije prosle godine.
E sad ne znam sta da mislim. 😂

Pravila sam proracune ovde, da Ramonda prolazi sa 10 i 10, jedino nisam ocekivala da ce da dobije 12 od zirija.
Da je opet u ziriju Sajsi i Marija kao prosle godine, ocekivala bih da Mimi prodje kod zirija isto kao sto Breskvica nije prosle godine.
E sad ne znam sta da mislim. 😂
Pa nema ta računica sada svakako mnogo smisla jer imamo proporcionalno glasanje. Ko ošuri tvt, taj vrv i pobeđuje na kraju.

Ako Vukajla oduva nastupom kao Teya Dora, sigurno pobedjuje. Pa cak i Tam.

Sto se tice Mimi, sve mi je to mutno, eventualno ako Rasta ne bude u ziriju. 😂

Molim vas nemojte da podsecate na proslu godinu.Toliko sam bila besna zbog nepravde prema Breskvici, ali sam na kraju iz sveg srca pružila podršku Ramondi.

Nadam se da ove godine neće biti nepravde prema favoritima naroda.
Za sada su se izdvojile samo Mimi i Maja kao favoriti.

Ako Vukajla oduva nastupom kao Teya Dora, sigurno pobedjuje. Pa cak i Tam.

Sto se tice Mimi, sve mi je to mutno, eventualno ako Rasta ne bude u ziriju. 😂
Vukayla će vrv oduvati, za Tam nisam siguran. Bio sam na jednom od nastupa u januaru i to mi je bilo previše mlako i neubedljivo. Ako je spremila vrhunsku koreografiju koju može da iznese kao što najavljuje po tviteru onda ok. Mimi sam već komentarisao pa ne bih opet.

Smenjivanje manicno depresivnih faza, to nije dobro, lekici moraju da rade.

Jadna Breskvica, toliko se pomučila oko nacionalističke propagande, brojevi za glasanje se delili po stranačkim viber grupama, mozgovi se ispirali pomoću društvenih mreža i onda dođe jedna SajsiMC i zalepi joj nulu. Bože, kakva nepravda 😔

Ali već zamišljam klipove studenata ispred RTS-a koje će Comi da deli po Tik Tok-u uz opis “Narod Srbije je ustao, masovni protesti ispred RTS-a pošto je Maji pobeda ukradena”

I numerologija je na vašoj strani.

In numerology, 33 is considered a "master number." It radiates harmonious and caring energy, emphasizing the importance of helping others and fostering unity. It also promotes creativity and expression, encouraging you to let your artistic side shine.

In short, the number 333 indicates strong communication, natural zeal and flair. The number three is also connected to Jupiter in numerology, which is known to be the planet of blessings and good luck, with the angel number therefore representing positive energy in your life.

Beograd 2026?

Status
Not open for further replies.
Back