Imaš li još neku info? Da li je opet preko celog studia(podruma) scena.Probe na sceni krecu od 13.02.
Meni je ovo zabrinjavajuce, kao, u nekoj normalnoj zemlji postojala bi opcija reporta ljudi za koje smatramo da nisu baš svoji, samim tim potencijalno ugrožavajući za društvo, iako naivno ovako deluje
Nista osim togaImaš li još neku info? Da li je opet preko celog studia(podruma) scena.
Ide već šesta Arena Zagreb za Princa, Prija pronađena na parkingu arene kako se treseMiljenka had me dok nije spomenula Princa
View attachment 29826
Možda naši forumaši iz Hrvatske mogu da objasne Prinčevu popularnost kod njih![]()
Ozb? A sta ja se onima koji su u Zadruzi ili Eliti?Meni je ovo zabrinjavajuce, kao, u nekoj normalnoj zemlji postojala bi opcija reporta ljudi za koje smatramo da nisu baš svoji, samim tim potencijalno ugrožavajući za društvo, iako naivno ovako deluje
F4 Евролиге је добио Дубаи, тако да је Арена слободна.Beograd nije izvodljiv Arena je zazuzeta u maju 2026 i 2027 po svemu sudeći za F4 Eurolige, tako da samo Novi Sad!ili Niš
Nisam mislila na Maju nego na Comiku. Za Maju nemam šta da kažem što drugi ne znaju.Ozb? A sta ja se onima koji su u Zadruzi ili Eliti?
Msm nije ovo samo slucaj sa Majom. Nego sa mnogo, preeeevise njih koji su slobodni a ne u nekoh instituciji a kamol na TV-u.
Jeste sad ove godine, ali za sledeću i 2027 je samo Beograd poslao prijavu za sad.F4 Евролиге је добио Дубаи, тако да је Арена слободна.
Istina! Fandom nam se zove "Princeze"!Možda naši forumaši iz Hrvatske mogu da objasne Prinčevu popularnost kod njih![]()