Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
najveći napredak - Mimi + 45.000 pregleda, Nataša Kojić + 30.000 (i to za svega nekoliko sati) Princ +23.000, ostali manje od 20 hiljada u protekla 24h.
Edit: Nataša Kojić je za ovih sat vremena skočila za još 18.000 pregleda i sada je već na 235.000...

Znači ukupno za 3/4 sata je dobila +50.000 pregleda.
Baš providno i nepotrebno.

Evo top 10 lista najgledanijih snimaka iz RTS kluba na našem Instagramu:
  1. Tam
  2. Harem Girls
  3. Maja Nikolić
  4. Lensy
  5. Nataša Kojić
  6. Mimi Mercedez
  7. Bojana x David
  8. Vukayla
  9. Filarri
  10. Maršali

Cemu uporedjivanje Konstrakte i bilo koje pesme iz ove godine? To nema veze sa vezom, In corpore sano je totalno drugacija
od bilo koje.

А ко је иначе наш бивши форумаш Лефкада или Тита?

Мерило слушаности није Спотифај, бар не у Србији. Имао сам гратис месец и кад сам видео да нема цела Цецина дискографија, остао сам затечен. Неумесна шала. Још да им плаћам 6 евра, а немају све песме наших извођача. Шведско смеће.

Pa to nije do spotifaja već do Cece zato što nije sve postavila, ne postavlja spotify pesme već izvođači lol

I jeste merilo slušanosti, jer se sve više koristi i naši izvođači imaju stotine hiljada mesečnih slušalaca, lako po tome mogu da se rangiraju, tvoja majka je čak pri vrhu tu jer ima skoro 700k mesečnih slušalaca.

Al to za cecu stvarno skandal unisti mi spotifaj

Istina doduse da naginje malo ka dijaspori u nekim momentima

Мила ми рече да ће се пријавити опет како год да заврши сад, то ми је драго чути јер баш има потенцијала. Добра је Гаја, али може још и боље и конкурентније

Haremke trenutno imaju lajv na instagramu. Lefkada vidno pijana, otkrila deo koreografije, Titta hoće da je ubije 😂
Joj jesam malo više nategla, imale smo 4 intervjua u 2 sata, mnogo brate...no, nisam mnogo otkrila, svakako evo vama mogu reći da nam je scenografija završena, ja sam baš zadovoljna, nadam se da će to sve super izgledati u nastupu, pošto smo skupo platile xD a probe kreću ove sedmice..stejdž je zanimljiv, skica/dizajn stejdža koji smo videli obećava, al svakako želim to uživo da vidim pa da komentarišem :D i

Status
Not open for further replies.
Back