Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Meni su se oni odlično snašli u ulozi Stefanie, ne sumnjam da će nastup kidati od energije. Još su u 1. polufinalu gde mogu lagano pokupiti sms glasove ostalima i obezbediti finale. Ako se budu istakli ljudi će ih podržati i u finalu.

I pod pretpostavkom da ćemo poslati Mimi, biće nekoliko žena koje igraju na tu kartu kako pucaju od samopouzdanja i prave žurku (🇫🇮🇲🇹 i potencijalno 🇦🇲). Još smo u istoj polovini sa Maltom i Finskom, koja će sigurno da zatvori polufinale.
To nema nikakve veze. Pesme nisu ni slične, jedino slično je da ih žene izvode, a žanrovski ne mogu biti različitije. Ako bi recimo, Mimi nastupala za Srbiju, njena pesma već sada nije ni slična nijednoj drugoj u ovoj sezoni.
Ne treba da se opterećujemo kalkulacijama, samo pošaljemo najbolje što imamo, pa kako prođe, prođe.

Čak i da su slične, a nisu, mi sa Mimi pucamo na dijasporu i patriotizam, plus neki sitniš kome se još dopadnu pesma i nastup. Ali primarna publika su Srbi. Možemo mi do sutra da se bavimo kalkulacijama kako će Vukayla oduševiti žiri, tam zavesti Evropu svojim radom kukovima, BxD energičnom koreografijom, ali, na kraju krajeva, za nas će glasati samo Srbi i u jako maloj meri neki stranci kojima se dopadne paket. Eto toliko smo jadni.

I meni se Iskaz trenutno čini kao baš dobar izbor. Pjesma im je življa i jača od Turbo žurke, mislim da bi mogli skroz solidno proći kod publike. Naravno, ako budu pokazali energiju, bez toga ništa.

Jedino što nekako ne znam kako bi mogli pobijediti na Pze pa ih nisam ni dozivljavao ozbiljno, pregledi su im jad i bijeda.

Pregledi su nebitni.
Slažem se da iako mislim da su dobra opcija da su im šanse male. Ali ako imaju dobar nastup, energiju, harizmu, kostimi da ne izgledaju jeftino itd. mogu videti situaciju da se ljudima baš dopadnu.
Ionako ove godine i nema nekog zacementiranog favorita za koga bi ljudi glasali uprkos lošem nastupu osim možda Mimi.

Ma cemu uopste opterecivanje oko polufinala , posebno sada. A da ne pricam o mestima na glupim kladionicama, ipak (kao i prosle ) bilo je par godina kad stvarno : nidje veze nije bilo. Totalno gubljenje vremena.
Hype oko pze ce se podici posle nastupa to je definitivno, kao i svake godine. To sto mi pratimo svaki korak , ne prati svako. Ima gomila ljudi koji nemaju ni pojma da su nam izasle pesme. I to sto mi pratimo strance i donosimo zakljucke, to nije ni jedan procenat onih koji ce tek cuti nasu pobednicku pesmu.

Koliko je Konstakta imala pregleda pre nastupa? Svi smo svedoci da je niko nije shvatao za ozbiljno dok nije pokazala to što je pokazala. Pregledi su samo jedan od parametara popularnosti pesme, ali definitivno nisu presudni u pogledu predikcija pobednika. Nastup + energija su ključni u vezi Iskaza.

Koliko volim ovu Tam, ona uziva u svemu ovome i zabavlja se. Volim što je opuštena. Devojka je kraljica.😍

View attachment 29836
Mogli bismo da probamo i neke ravnogorce i ost. četničare da naložimo da daju neki glas tam pošto je igrala u seriji "Ravna gora"(ne šalim se). Bila je sestra sinu Draganu i tad je delovala znatno starije nego što je sad

Koliko je Konstakta imala pregleda pre nastupa? Svi smo svedoci da je niko nije shvatao za ozbiljno dok nije pokazala to što je pokazala. Pregledi su samo jedan od parametara popularnosti pesme, ali definitivno nisu presudni u pogledu predikcija pobednika. Nastup + energija su ključni u vezi Iskaza.

Pa nije bila najgledanija, ali je bila puno primjećenija i bila je u trendingu sjećam se.

Da, nije istina da niko nije fermao Konstraktu pre polufinala. Jeste da je nakon polufinala lansirana u svemir, ali i pre toga je bilo dosta ljudi koji su je voleli, meni je bila u top 10 tog izdanja. Znam da smo se danima sprdali sa tim tekstom jer nismo znali značenje. Onaj kraj pesme je mnoge "vozio" itd.

Primećena u fazonu “vidi ovu budalu” ali do nastupa u PF je retko ko prepoznao genijalnost ICS

Status
Not open for further replies.
Back