Historical low point
Pala sam u zoru pala, više nisam izdržala.
I dalje bolje nego što su se Balkanika i NensiBo kotirali
Jedina osoba koja može ponovo vratiti Srbiju ispred San Marina!Vidimo se
27. februara
Na (pauza) izboru
...
Ma to ćete odmah na prvo mjesto kladionica. Ionako Princ ima puno veće fan baze u inozemstvu nego doma, posebice u Hrvatskoj! Uf kad se mi princeze aktiviramo...Ma opušteno ljudi, Princ kad pobedi, uložiće i u kladionice da bude u top 3.
As an angel number, 34 is often regarded as a message from the divine realm, reminding you that you are being guided and supported on this journey. It is a call to let go of negative energy and embrace an open mind, allowing positive energy to flow freely.Ајмо нумеролози зашто је добар број 34
Pa ova pesma od Princa ni na Grand Festivalu nebi pobedila!To je tacno Princ ako pobedi imace ogroman broj televote glasova sirom Evrope. Pre svega nasih ljudi koji vole tradicionalnost i lepotu muzike a ne pravljenje sto veceg cirkusa na sceni ne bi li se dodvorili Evropi zarad glasova. Treba da saljemo pesme a ne "pesme"
Ovo mi zvuci kao neka lazna pozitivaJa i dalje imam super osecajDa ce da bukne sve posle nastupa. Ove odds liste su toliko glupe i nebitne , ne samo ovako rano nego i kasnije da ne znam uopste zasto ih primcujete.
Mojih top 5 (menja se iz dana u dan)
1. Haremke
2. Mimi
3. Iskaz
4. Tam
5. Princ
Jedva cekam da pocneee(aj malo pozitive )