Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Svakako, ali to nije poenta. To otkidanje nečije dijaspore na nešto jer je ovako ili onako su smešne teorije na nivou prošlogodišnje turske dijaspore koja otkida na Azerbejdžan lol
Pa ima istine, pogotovo kada ta zemlja ne ucestvuje, onda i njihova dijaspora slabije prati, a kamoli glasa.

Mozda se bugarska i rumunska dijaspora ukljuce ako posaljemo Mimi, tu su trube, balkanci vole takav ritam
Nije to po njihovom ukusu. Previše rep. Hteli su da se uključe prošle godine kada su delili Gnezdo orlovo po bugarskim fejsbuk grupama. Imala po 70 hiljada lajkova na fejsu, ali mi nismo dozvolili.

Propustili smo priliku za njihove poene.
Sad ništa do neke nove Breskvice. 🤣

Zanimljiv fenomen kad sam ja u pitanju i ovogodišnji PZE- ja zapravo vecinu pesama nisam poslusao nijednom lol

Tacnije preobrojao sam sada da 19 pesama uopšte nisam poslušao, sem onog recapa na Misija Evrovizija.

Ja vise volim recap makar izasao sat vremena pred polufinale. Bez njega mi nekako nije to to. Ako vidimo isecke pre nastupa mozemo se odluciti kome ce ici nasi glasovi ako se dvoumimo izmedju nekoliko kandidata.Tako sam 2022. nakon kapitulacija izrezala Angelinin deo i delila po tviteru da se glasa za nju jer sam znala da ce imati veliku tremu jer je poznajem i da ljudi nece hteti zato njoj dati svoje glasove zbog velike panike i anksioznosti koju je imala pred nastup. Zato nije ispalo kako je zamislila.

Sto se tice Princa on itekako jeste favorit i zato ga televizije i zovu. Ali ni priblizno kao Mimi, ona se ne skida sa svih portala, medija, tv, radija. Jos jedna grupa koja nije uopste favorit dominira. I to nije u redu prema ostalim takmicarima.Treba ostaviti prostora i drugim ucesnicima da predstave svoju muziku i pesme.

Princa može da prenosi svaka televizija uživo u isto vreme i opet ni ko ne bi znao za njega, jer nikoga ne interesuje. Kapiram da plaća gostovanja lol

Na spotifaju i Biber ima više streamova od njega 😂

Mimi je očiti i jedini favorit, Tam je favorit strancima. Princ nikome lol niti ga slušaju ovde niti tamo. Na MESB aplikaciji je 12. bukvalno je Jelena Aleen Pajić ispred njega lol

Poslušao sam sad Ovo je Balkan nakon dužeg vremena i istina je da su njegove trube mnogo bolje i zaraznije od Miminih. Ostaje mi nada (koja je pri izdisaju) da će Mimi imati mnogo bolji i nabudženiji nastup od Milana 😂

Pre nego sto su izasle pesme, meni Mimi nije bila favorit, a sada mi je na primer u ovoj konkurenciji na PZEu, a i u konkurenciji za sada na ESCu, zao sto nema bolju i jacu pesmu. Bas bih voleo da odradi jedan dobar revamp pesme, ali pre samog PZEa.

• Like
Reactions: FFM
Princ je dosao sa prelepom baladom. Meni je Mila bolja neznija i lepsa nego Cvet sa Istoka.
On jeste glavni favorit pored Mimi, mozda se nekomr cini da je favorit iz senke ali nije verujte mi. Devojke ga obozavaju zato sto je i lep i talentovan. Mnogo ljudi slusa njegovu pesmu a to pokazuju i pregledi na yotubu. On cak nije ni imao gostovanja, mozda samo u jednom dobro danu na rts i jos jedno pored toga. Ne moze se reci da ide po televizijama. A sta i da ide. Mimi isto obisla sve moguce tv. Narod prepoznaje tu iskrenost i dobrotu koju on prenosi kroz pesmu i zato ga voli. Mozda se nekima ne svidja i na to imaju pravo ali velikom delu ljudi suprotno, vole ga. Treba postivati i njegov trud i rad kao i svih ostalih. On je mnogo radio na pesmi, trudio se i zato je tu, da nam prenese emociju. Verujem da ce mnogi plakati uz nastup i njegov vokal. ❤

Status
Not open for further replies.
Back