Pipi
Ekspert
Pored sto si muzicki kriticar, sad se bavis i stylingom?Vukayla je imala mnogo lepsu kosu u onom gostovanju na RTS, ovr siske mi se uopste ne svidjaju.
Pored sto si muzicki kriticar, sad se bavis i stylingom?Vukayla je imala mnogo lepsu kosu u onom gostovanju na RTS, ovr siske mi se uopste ne svidjaju.
Мајо, Вембли и Вимблдон су две различе области Лондона. Вимблдон је засебна општина на југу, док је Вембли део градске општине Брент на северозападу. Вимблдон се одржава у ВимблдонуNije pogresila, Vembli je deo Londona gde se i odrzava teniski turnir Vimbldon.
I pored svega toga opet ga niko neće prepoznati na ulici, mukicaPa bas zato ne treba da se bunite sto Princ dobija medijski publicitet i televizijske emisije i gostovanja.![]()
Ako ga je neko video bar jednom u životu na tv-u ili mrežama teško ga je zaboraviti.I pored svega toga opet ga niko neće prepoznati na ulici, mukica
Mila i Ramonda u istu rečenicu ....Meni je Mila lepa pesma, ali je skroz za lokalnu upotrebu. Rezultatski bi to verovatno prošlo kao Ramonda.
Takva pesma je da se stavi kao 6-7. na albumu, a ne da se šalje na PZE. Stvarno mi je neverovatno koliko je nesposoban da iskoristi ni 10% potencijala koji može da ima. Nema nijedan, makar radijski hit u karijeri, ali od Bačića ne odustaje.
Meni je Mila NQ materijal za naše finale. Na esc-u bi ispala samo tako u ovako slabom polufinalu gde je bukvalno nemoguće ispasti.Meni je Nila Mila skroz NQ materijal.
Da. Balada jedna, balada druga. Ne poredim je sa Zitti e Buoni ili Trenuletul, pa da bude nešto čudno.Mila i Ramonda u istu rečenicu ....
Ne mora da se mučiM.IRA kaze da bi volela da se ponovo prijavi na PZE ali sa pesmom koja bi bila pisana ciljano za PZE (Percepcija to nije bila). Kaze nije iskljuceno da to bude i naredne godine na PZE '26.