Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Nije pogresila, Vembli je deo Londona gde se i odrzava teniski turnir Vimbldon.
Мајо, Вембли и Вимблдон су две различе области Лондона. Вимблдон је засебна општина на југу, док је Вембли део градске општине Брент на северозападу. Вимблдон се одржава у Вимблдону

Svi su prokomentarisali stajling pa ajde i ja ovako na prvu kako mi se cini. Kosu sam prokomentarisala, a stajling sa ovim umotanim vratom i onim crnim rogovima je bas los. Ti rogovi su imitacija Bambi Tag iz Irske od prosle godine Zar misli da ce nas narod glasati za crninu i rogove?

Meni je Mila lepa pesma, ali je skroz za lokalnu upotrebu. Rezultatski bi to verovatno prošlo kao Ramonda.

Takva pesma je da se stavi kao 6-7. na albumu, a ne da se šalje na PZE. Stvarno mi je neverovatno koliko je nesposoban da iskoristi ni 10% potencijala koji može da ima. Nema nijedan, makar radijski hit u karijeri, ali od Bačića ne odustaje.

Meni je Mila lepa pesma, ali je skroz za lokalnu upotrebu. Rezultatski bi to verovatno prošlo kao Ramonda.

Takva pesma je da se stavi kao 6-7. na albumu, a ne da se šalje na PZE. Stvarno mi je neverovatno koliko je nesposoban da iskoristi ni 10% potencijala koji može da ima. Nema nijedan, makar radijski hit u karijeri, ali od Bačića ne odustaje.
Mila i Ramonda u istu rečenicu ....

Mila i Ramonda u istu rečenicu ....
Da. Balada jedna, balada druga. Ne poredim je sa Zitti e Buoni ili Trenuletul, pa da bude nešto čudno.

Meni Ramonda nikad nije legla i to je tako. Jedino PZE nastup bio dobar i to je to što se mene tiče.

U NQ za Srbiju, bez glasanja žirija u pf, ću verovati tek kada to doživimo, do tada uvek verujem u prolazak u finale.

• Like
Reactions: FFM
Mila je miljama udaljena od Ramonde, naravno u pozitivnom smislu. Mnogo bolji tekst, aranzman sve. Princ i Teya su vrhunski vokali. Mila je pesma za nas u Srbiji, Ramonda ipak nije više je za strani faktor. Teya je imala bas dobar scenski nastup ostaje da vidimo hoće li ga Princ nadmasiti.

Status
Not open for further replies.
Back