Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
U jednom vojvođanskom selu, ide putem neki momak sa slušalicama na glavi i peva "Žali srce moje, žaliće i tvoje" :D Izgleda da se danas širi ljubav svuda.
Mogu da potvrdim, ja sam bio desna sluška...😅

• Haha
Reactions: FFM
"Zvezda" je još jednom pokazala svoju umišljenost i neosnovanu nadobudanost. :ROFLMAO: Ženo, ako si se prijavila na takmičenje (a bolje da nisi), onda su ti ostali takmičari svakako rivali u smislu konkurencije. A imaš ti još konkurencije u drugom smislu, tipa ludu Karlu i Jeremićku, rekao bih da delite dijagnoze.

Ali svako ko ima usi zna da je cela pesma glupi refren koji se ponavlja bezbroj puta! Sta tu moze da se uradi od nastupa nego samo da bulji oci i pokazuje krajnike mada mozda ni to nece moci jer nema nekog raspona u melodiji 😅😅😅

Svečano obećavam da ću 12 puta glasati za Maju i biti njen bot, čak ću je i u avatar staviti ako je te pare uložila da dovede ovog igrača na svoj nastup

Koliko iz sveg srca zelim da pobedi ovde a poske i u Bazelu. Onda cete je svi slaviti kao kraljicu. A videcete da ce se to desiti i da cete promeniti misljenje vec 27 februara. Niko nikada nije toliko goreo od zele da ode i pobedi a mi svi najveci fanovi Evrovizije umesto da to podrzimo mi je kritikujemo. Nije u redu.

Šta kažu astrolozi i numerolozi, kome su zvezde naklonjene?
Konkretno, Sara III Vukajla 6.3.2004.
Riba s podzakom Lava.

Osim mame vocal coacha, Berkee Collega, Vukajla se neće buniti da je pogleda sreća.

Status
Not open for further replies.
Back