Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Dobro Majo Nikolic
Bukvalno počinjem da mislim da je on Nemanja sa tvitera koliko hejtuje i širi negativu prema svemu. Osim naravno prema Heleni Papirizou.🤣 Gde je nestao Nemanja od prošle godine koji je zdušno podržavao Breskvicu a koji je sad preuzeo nadimak Paraskeva.

Žena lupa kao otvoren prozor, ne znam da li je svesna da su male šanse da će uopšte moći da stoji, a kamoli da nastupi bez gipsa, ako je stanje takvo kakvim ga opisuje. Dakle, ili laže zarad jeftinog marketinga ili je jednostavno glupa.

Obično 7 dana pred festival RTS objavi scenu, nadam se da će i ovoga puta. Znači do večeras u 21, ajde do sutra neka bude.

Jel realno ovo👽
Još mi lik sve vreme od nekud poznat. A kadrovi sa njim kao da su ubačeni radi reda. Sad kad ona popije tužbu. 🤣

Ali, iznenađenje da riba-brat ima kretenske stavove. :ROFLMAO:
Ove konkretne izjave nisu nove. Mimi je vazda bila ograničena pick me riba izgubljena u fazonima „govorim ono što svi misle, a ne smeju da kažu, surovo sam iskrena (lol), bez filtera sam i uvek sam, ali baš uvek bratina”. To što je već zrela žena, a taj pick me poriv još nije prerasla, stvar čini dodatno tužnom.
Uostalom, i sama pesma se logično uklapa u autorkin svetonazor. To je veći problem od njenih starih lupetanja po emisijama.

Dakle, ništa novo. Sve je i dalje isto. Mimi favorit. Publika u gasu. Dijaspora gori. Idemo u finale. U finalu nas mrze, jer smo svoji i najjači.💪

Što se RTS komisije tiče, njima je i pesma sa „il' si moja, il' ničija” narativom bila skroz OK.

Maja se očigledno pokušava takmičiti sa Kristijanom Golubovićem po izmišljenim bajkama i svojim silnim vaskrsnućima.
Kako je njoj lepo.

I treba na RTSu da im napravi cirkus, da im se narod smeje, jer su to zasluzili kad su nju primili.

1000046820.webp
Ona je ovo stvarno okačila na svoj insta i zahvaljuje mu se 😮
Uvek sam nalazio neka opravdanja njenom ludilu, ali ovo je milioniti dokaz da je za psihijatriju.
Meni je žao nje što nema nikoga bliskog da joj skrene pažnju da prestane da se blamira, recimo njena deca pod broj jedan, ne znam kako njih nije blam takođe?

Mislim da ću nastaviti da verujem u to da nas i ona sama troluje i da se sprda, jer mi je neshvatljiv ovaj nivo bolesti.

Status
Not open for further replies.
Back